To je to što me zanima!

Otkriveno tko je gola Melania: Primala je prijetnje silovanjem

Netko mi je poručio da će me udariti svojim autom, netko da će me napasti palicom za baseball, a ima onih koji me žele silovati i ubiti, ispričala je glumica Marden
Vidi originalni članak

Videospot kojeg je snimio reper Clifford Joseph Harris Jr. (38), poznatiji kao T.I., u kojemu žena koja sliči Melaniji Trump (48) izvodi striptiz u Ovalnom uredu Bijele kuće, dignuo je prašinu.

Nekoliko dana nakon što je video objavljen otkriveno je tko je tajanstvena žena koja je glumila golu Melaniju. Riječ je o kanadskoj glumici i producentici Melanie Marden

Kako kaže Marden, nakon snimljenog spota primila je grozne prijetnje. 

- Netko mi je poručio da će me udariti svojim autom, netko da će me napasti palicom za baseball, a ima onih koji me žele silovati i ubiti - ispričala je Melanie koja nije snimila taj video zbog svojih političkih stavova. Kako kaže, to je za nju bila prilika da izađe iz komfora i glumi golu prvu damu. 

Marden ne misli da je video uvredljiv.

- Da sam je vrijeđala i ponižavala, to bi bila jedna stvar, ali mislim da nisam. Nisam mislila ništa loše, ja sam Kanađanka, prijateljska susjeda sa sjevera - rekla je Melanie. 

Reper T.I. je u spotu kao pripadnik sigurnosti promatrao Donalda Trumpa (72) kako napušta Bijelu kuću helikopterom. Poslije Trumpovog odlaska se našao u uredu sa ženom koja sliči Melaniji Trump.

Žena je na sebi imala samo jaknu s natpisom 'baš me briga, a tebe?', kakvu je u lipnju nosila prva dama. Nakon što je skinula jaknu, gola je sjela za radni stol predsjednika te s reperom porazbijala sve po Bijeloj kući. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

ISPOVIJEST DJEVICE: 'Drugi su mi se rugali što još uvijek nisam imala seksualno iskustvo s ovoliko godina, ali mene nije briga!'

TOTALNI JOOMBOOS POWERED BY A1:  Najveći YouTube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte YouTube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih YouTube zvijezda.

Navala za kartama je ogromna, pa požuri i kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što se rasprodaju!

Idi na 24sata

Komentari 18

  • 19.10.2018.

    republikanci ne znaju za šalu ipak je demokracija...

  • sol 19.10.2018.

    To silovati, mozda da netko izade iz robije od 20 g::::))))

  • Miške 19.10.2018.

    I ona je Merden.

Komentiraj...
Vidi sve komentare