To je to što me zanima!

Otkriveno zašto je uhićena srpska pjevačica Tea Tairović: Prekršila je zakon u Njemačkoj

U međuvremenu je objašnjeno da je pjevačica prekršila zakon koji određuje koliko vremena, ali i broj radnih sati pjevačica može imati u zemljama Europske unije, piše Telegraf
Vidi originalni članak

Srpska pjevačica Tea Tairović (26) uhićena je jutros na aerodromu u Njemačkoj. Iako su mediji prethodno pisali da je uhićena jer je kod nje pronađeno 70 tisuća eura, sada je otkriven pravi razlog.  

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Navodno je pravi razlog njenog privođenja to što je prekoračila broj dozvoljenih radnih sati u toj zemlji.

Tea je posljednja tri dana u Njemačkoj gdje je u petak i subotu održala dva nastupa, međutim pravu dramu doživljava prilikom dolaska na aerodrom.

Kada je Tairović jutros privedena, bila je veoma zbunjena jer nije znala zbog čega je odvode u pritvor.

U međuvremenu je objašnjeno da je pjevačica prekršila zakon koji određuje koliko vremena, ali i broj radnih sati pjevačica može imati u zemljama Europske unije, piše Telegraf

Nakon privođenja, oglasio se njezin menadžer Nikola Bridžis koji je za Telegraf potvrdio da je Tea privedena. 

- Točno je da je Tea privedena, još uvijek ne znam razloge. U narednim satima ćemo saznati sve. Ona će se blagovremeno obratiti javnosti - poručio je Bridžis.

Podsjetimo, Tea je na krajem rujan tijekom koncerta u Sinju imala malu 'nezgodu' s garderobom. Za vrijeme izvođenja pjesme 'Balkanija' od uzbuđenja je počela skakati i topić koji je nosila se spustio i na trenutak joj otkrio grudi. Tairović je brzo je reagirala i namjestila topić, ali oni koji su je u tom trenutku snimali zabilježili su taj trenutak. 

U maniri velike profesionalke nastavila je pjevati dalje kao da se ništa dogodilo nije. 

NASTUPA PO CIJELOM BALKANU Tea Tairović pjevala je u showu 'Zvezde Granda', bila u porno aferi, a sada je zna cijela regija

- Disko je bio pun mladih ljudi, pokazala je grudi i brzo se snašla pa ih pokrila. I nastavila pjevati najnormalnije. Ništa komentirala kasnije nije tijekom koncerta, pravila se kao da nije bilo ništa. A svi su primijetili što joj se dogodilo, i snimili, nije mogla sakriti - rekao nam je čitatelj 24sata koji je svjedočio tom golišavom trenutku, a koji je htio ostati anoniman. 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • ucjena 14.10.2022.

    I silikon, je to nekaj za takve čido

  • pericaperica2 10.10.2022.

    Moraš platiti porez na prostituciju i onda mozeš van iz de

  • opančar x 10.10.2022.

    Uff ova poza diže mrtvog

Komentiraj...
Vidi sve komentare