To je to što me zanima!

Otkriveno zašto Kate i Meghan u trudnoći nose kraće haljinice

Modni kritičari su primijetili kako vojvotkinje Meghan Markle i Kate Middleton za vrijeme trudnoće vole nositi kraće haljine koje naglasak stavljaju na njihove trbuščiće...
Vidi originalni članak

U kodeksu kraljevskog odijevanja nalaze se doista svakakva nepisana pravila od neutralno nalakiranih noktiju i izbjegavanje nošenja traperica. Upravo kada se neki od tih pravila prekrši, kraljevska obitelj nađe se na udaru medija. Slična situacija dogodila se nedavno kad se Meghan Markle (37) na posljednjem danu turneje po Australiji Fidžiju, Tongi i Novom Zelandu s princom Harryjem (34) pojavila u prozirnoj haljini. 

No, modni kritičari su primijetili kako Meghan i Kate Middleton (36) za vrijeme trudnoće vole nositi kraće haljine koje naglasak stavljaju na njihove trbuščiće. Upravo u takvoj haljini zasjala je Meghan prilikom dolaska na Novi Zeland. 

- Meghan želi naglasiti trbuh jer je sitne građe. Zbog toga je naglašavanje nogu i ruku savršen trik kako naglasiti siluetu - izjavila je Cecile Reinaud, osnivačica brenda za trudnice 'Seraphine'.

Cecile je objasnila kako Kate za vrijeme trudnoće bira još kraće krojeve. 

- Kate voli nositi haljine iznad koljena, ali često ih kombinira na crne najlonke pogotovo u hladnijim mjesecima. Onda je to prihvatljivo - objasnila je Cecile. 

Unatoč tome što mnogi obožavatelji kraljevske obitelji smatraju da se na taj način prekršilo modno pravilo koje stoji iza duge tradicije, to baš i nije tako. 

- Kraljevska palača je jako dobro upoznata s time što vojvotkinje nose - rekla je Myka Meierm, modna dizajnerica. 

Pogledajte Stokin novi spot za pjesmu "Incident":

Poznati pjevač na mukama: 'Znam da bih trebao biti zahvalan na svojoj ženi, ali jednostavno nisam sretan'

Idi na 24sata

Komentari 16

  • plik 06.11.2018.

    jezuš, kakve čačkalice.. s-trašno....

  • 06.11.2018.

    Otkriće godine, hvala vam na ovim informacijama.

  • 06.11.2018.

    bas me zanima koja ce biti reakcija engleskog puka i njihove aristokracije kad Meghan rodi malog mulata ili jos bolje crnca :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare