To je to što me zanima!

Otpušten je scenski glumac koji glumi u 'Harry Potter i ukleto dijete': Primili smo pritužbu

James Snider koji glumi Harrya Pottera u brodvejskoj produkciji filma "Harry Potter i ukleto dijete" dobio je otkaz nakon pritužbe kolege iz glume na njegovo nedolično ponašanje, a glumac još uvijek nije dao nikakav komentar o ovoj situaciji
Vidi originalni članak

Producenti su u priopćenju izjavili da su u studenom primili pritužbu protiv scenskog glumca Jamesa Snydera (40), od jedne kolegice, te su nakon detaljne istrage incidenta odmah odlučili raskinuti ugovor s glumcem, piše AP News.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Posvećeni smo poticanju sigurnog radnog mjesta, zbog čega imamo čvrste politike i procedure na radnom mjestu za sve one koji su uključeni u 'Harry Potter i ukleto dijete' - napisano je u izjavi.

- To uključuje stroge zabrane uznemiravanja u bilo kojem obliku i svaki zaposlenik može prijaviti ponašanje za koje smatra da je neprikladno. Nastavit ćemo činiti sve što možemo kako bismo osigurali ovom iznimnom talentiranom timu koji oživljava ovu produkciju da se osjećaju sigurno i potpuno podržano - rekli su producenti predstave.

'OVO MORA BITI ŠALA?' Obožavatelji Harryja Pottera uočili urnebesnu pogrešku u dugoočekivanom specijalu

'Harry Potter i ukleto dijete‘ započinje 19 godina nakon posljednjeg objavljenog romana te prikazuje Harry Pottera i njegove prijatelje kao odrasle ljude. Predstava je osvojila nagradu Tony 'za najbolju novu predstavu' u 2018. godine.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare