To je to što me zanima!

Ova tajnovita prva dama rijetko pozira fotografima, a javnost ne zna ni koliko uopće ima godina

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Prošle godine pojavila se sa suprugom na koncertu u čast njegovu pokojnom ocu Kim Jong-Ilu, što je iznenadilo mnoge jer su svjetski mediji nagađali da se nije pojavljivala godinu dana u javnosti zbog navodne trudnoće
Vidi originalni članak

Ri Sol-Ju je supruga sjevernokorejskog čelnika Kim Jong-Una (38) i prva dama koja se rijetko pojavljuje u javnosti, a ne zna se ni koliko točno ima godina.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pretpostavlja se da ima oko 32 godine, a dolazi iz imućne sjevernokorejske obitelji. Prije braka s Kim Jong-Unom je bila pjevačica u orkestru Unhasu, a nakon udaje posvetila se obitelji.

Iako nije poznato kako se par upoznao, svjetski mediji su pisali kako im je brak bio dogovoren, a sve je organizirao Kimov pokojni otac još 2008. godine prije smrti.

Često prati supruga na službenim dužnostima, a već godinama kruže nagađanja što joj je zabranjeno, a što smije raditi u javnosti te zašto se ne pojavljuje u medijima jer se sjevernokorejskim medijima pojavila tek nekoliko puta.

Lokalni mediji su se sve do 2018. godine Ri Sol-Ju obraćali kao 'drugarici', no posljednjih godina službeno joj se obraćaju kao 'cijenjenoj prvoj dami'.

ČETIRI DANA FEŠTE Kraljica slavi 70 godina vlasti: Zapjevat će joj velika glazbena imena, a spremaju joj i puding

Prošle godine pojavila se sa suprugom na koncertu u čast njegovu pokojnom ocu Kim Jong-Ilu, što je iznenadilo mnoge jer su svjetski mediji nagađali da se nije pojavljivala godinu dana u javnosti zbog navodne trudnoće. Ri Sol-Ju i Kim Jong-Un navodno su se vjenčali 2009. godine, a po nekim navodima imaju troje djece i njihova imena nisu poznata.

Košarkaš Dennis Rodman (60) je prije nekoliko godina u jednom intervjuu ispričao kako je upoznao njihovu kćer po imenu Ju-ae te je istaknuo kako je Kim Jong-Un sjajan otac.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • nap 12.01.2022.

    Ne zna se nista o njoj

  • Trump Jong Un 12.01.2022.

    Brak mu otac dogovorio a po kojoj cijeni ? Ono što znamo i čitali smo više puta pisalo da se masovno ide autobusima po Albanke i sve su redom dobre i vrijedne supruge a srbi iskeširaju od 4,500 - 5000 e. A šta je to za dobru ženu kakvim se Albanke pokazale a za koje hrle mnoge srpske neženje ?

  • NaIvka1 12.01.2022.

    Desna ruka. Je je, sigurno je uvazava i pita ju dal da ide na razgovor s Putinom ili ne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare