To je to što me zanima!

Ovaj je potez Kate Middleton nasmijao mnoge fanove: 'Kako si lukavo doplesala do kraljice'

Kate Middleton je inače poznata kao ozbiljna i profinjena dama bez ikakvih skandala, a ovoga je puta izazvala smijeh pratitelja koji su se oduševili njezinim 'plesnim' pokretima kako bi se približila kraljici
Vidi originalni članak

Tijekom posjeta Danskoj 2022. godine, Kate Middleton (41) nasmijala je mnoge pratitelje svojim suptilnim potezom, te je postala viralna na TikToku nakon što je jedan korisnik uočio njezine 'plesne' pokrete stopalima kako bi se približila kraljici.

POGLEDAJTE VIDEO:

@the.royal.watcher #fyp #katemiddleton #katemiddletonstyle #princessofwales #princewilliam #williamandkate #coronation #royalfamily #princess ♬ sonido original - Chuy Gabriel JP

Video je izazvao brojne zabavne reakcije, a neki od njih govore kako se dive princezi jer je te pokrete napravila pred kamerama, i to u visokim potpeticama.

DRAMATIČNI ODNOSI Otkriveno zašto Kate nije bila uz kraljicu u njenim posljednjim trenucima: 'Bila je ogorčena...'

Njezin plesni potez postao je viralan, a video koji je objavljen u ponedjeljak trenutačno broji više od 2,5 milijuna pregleda i 113 tisuća lajkova.

Princeza je tada bila na samostalnom putovanju u Danskoj, a vrijeme je provodila s kraljicom Margaret i princezom Mary, a zbog njezinih snalažljivih plesnih pokreta, Kate su prozvali 'princess shuffle'.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU ZABAVNO-EDUKATIVNOG SERIJALA

Idi na 24sata

Komentari 1

  • blatan sokak 27.04.2023.

    MILF i pol. Sto puta elegantnija od one američke ttt

Komentiraj...
Vidi sve komentare