To je to što me zanima!

Ovako danas izgledaju glumci iz serije 'I to mi je neki život'

ODSKOČNA DASKA Američka serija 'I to mi je neki život' imala je samo jednu sezonu, ali pomogla je Claire Danes (38) i Jaredu Letu (46) da uspiju u glumačkoj karijeri u Hollywoodu
Vidi originalni članak

Tinejdžerska serija 'I to mi je neki život' o odrastanju 15-godišnje djevojke Angele bila je popularna među generacijama koje su odrastale 90-ih godina, a one su ostale uskraćene za 'smislen kraj'. Naime, serija je završila nakon samo jedne sezone, odnosno 19 epizoda, a obožavatelji nikada nisu saznali je li glavni lik, kojeg je tumačila Claire Danes (38), završila s problematičnim i popularnim Jordanom ili dragim štreberom Brianom. 

Prošle su 24 godine od 'I to mi je neki život' na televizijskim ekranima, a njegova kreatorica Winnie Holzman je prije dvije godine za časopis Elle istaknula da nisu snimili drugu sezonu zbog loše statističke gledanosti. Naime, ta serija nije mogla konkurirati humorističnim 'Prijateljima' te je bilo teško odrediti jesu li ciljana publika djeca ili odrasli. No Holzman nije htjela nastaviti snimanje i jer je tada 15-godišnja Claire htjela završiti školovanje i napustiti snimanje. 

- Da sam snimila drugu sezonu, Angela i Jordan bi bili par, a Brian bi završio s Delijom. Ipak Angela i Brian bi se stalno obraćali jedno drugome za pomoć oko svojih disfunkcionalnih veza - otkrila je Holzman. Serija je pomogla Claire Danes (38) i Jaredu Letu (46), koji je tumačio Jordana, da uspiju u glumačkoj karijeri u Hollywoodu. 

- Jared me je savjetovao za to i naučio me kako se ljubiti - rekla je Danes koja je prvi poljubac doživjela u sceni sa svojim kolegom. Amerikanka je za ulogu Angele osvojila nagradu Zlatni globus, a 1996. je utjelovila Juliet u romantičnoj drami 'Romeo & Juliet' u kojem joj je kolega bio Oskarovac Leonardo DiCaprio (43).

Nakon toga je skoro svake godine snimala filmove dok je od 2008. do 2011. imala stanku. Danes se vratila glumi 2011. kada je dobila glavnu ulogu agentice CIA-e koja ima bipolarni poremećaj u seriji 'Domovina'. Glumica je u braku s kolegom Hughom Dancyjem (42) s kojim ima sina Cyrusa (6). 

Leto je 1998. osnovao bend 'Thirty Seconds to Mars', a prvi album, koji je nosio ime grupe, dobio je pozitivne komentare i stekao brojne obožavatelje. Jared je frontmen i piše pjesme za bend te inače svira bubnjeve, gitaru i klavir. Uz glazbu se nastavio baviti i glumom te je 2014. osvojio filmsku nagradu Oscar u kategoriji najboljeg sporednog glumca u biografskoj drami 'Dobri dileri iz Dallasa' utjelovivši transrodnu Rayon koja je HIV pozitivna. 

- Sreo sam se transrodnim ljudima i slušao njihove priče. Bilo mi je fascinantno zaviriti u te živote i saznati o izazovima s kojima se nose te želji da ih društvo prihvati - ispričao je Leto. Skinuo je 13 kilograma zbog uloge i kaže da nije baš mogao skinuti kostim. 

- Išao sam na depilaciju voskom od glave do pete. Živio sam u tom liku cijelo snimanje. Nisam ga mogao pustiti jer sam se bojao da ne izgubim 'nit' - objasnio je glazbenik. 

Devon Gummersall (39), koji je u 'I to mi je neki život' igrao štrebera Briana, pojavio se u brojnim serijama poput 'Roswella', 'Felicity' te 'Momci s Madisona'. S glume se usmjerio na režiranje te trenutačno radi na seriji 'Nashville'. 

Wilson Cruz (44) utjelovio je Rickieja koji je bio među prvim homoseksualnim tinejdžerskim likovima u američkim serijama u udarnom terminu.

- To mi je promijenilo život. Fanovi su mi prilazili i govorili koliko su serija i Rickie utjecali na njih. Uvijek bi im odgovorio da je i meni to puno značilo. Doslovno mi je serija promijenila život. Bila mi je čast glumiti u njoj - ispričao je Cruz. Portorikanac kaže da njegova obitelj nije dobro reagirala kada im je rekao kako je homoseksualac. Otac ga je izbacio iz kuće i spavao je u autu, a ta ista scena se pojavila u seriji. 

- Tata je to potajno gledao. Nazvao me i rekao da trebamo razgovarati. Promijenio je mišljenje i on je moj heroj jer je ljubav i obitelj stavio na prvo mjesto budući da je katolik i vjera je uvijek igrala veliku ulogu u njegovom životu - istaknuo je glumac. Nakon te uloge kratko se pojavljivao u brojnim serijama i imao manje uloge u nekoliko filmova. 

Devon Odessa (44) tumačila je Angelinu prijateljicu koja se s njom uvijek u svemu natjecala i njihov odnos je bio više štetan nego dobar. Odessa se s Chase druži u stvarnom životu te je igrala manje uloge u mnogim serijama i manje poznatim filmovima. 

A.J. Langer (43) potpuna je suprotnost svom liku Rayanne koja je bila ovisna o alkoholu te je spavala s brojnim muškarcima. Glumica se 2005. udala za odvjetnika Charlesa Courtenayja (42), a imaju kćer Lady Joscelyn Skye (11) te sina Jacka Haydona Langera (9). Langer se i dalje bavi glumom, najzapaženija je po ulozi u seriji 'Privatna praksa'. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • teaa 30.03.2018.

    Izvrsna serija a glumci se profilirali u velike zvijezde

  • 30.03.2018.

    Za Letom su ludovale sve cure u školi 😁

  • LeeLilačaLoo 30.03.2018.

    Nikad cula

Komentiraj...
Vidi sve komentare