To je to što me zanima!

Ovako izgleda sestra Ronaldove Georgine: Majka im je poginula, a otac je završio iza rešetaka...

Životne sudbine dodatno su ih povezale, a Georgina i Ivana imale su zajedničku strast prema baletu
Vidi originalni članak

Georgina Rodriguez (30) jedna je od najpoznatijih žena na svijetu zahvaljujući vezi s nogometašem Cristianom Ronaldom (39). Rijetki znaju da njegova zaručnica ima četiri godine stariju sestru Ivanu Rodriguez s kojom je jako povezana. Ivana ima više od 830.000 pratitelja na Instagramu, a prati je i Ronaldo. Kroz svoje objave promovira zdrav život i putuje na razne destinacije.

NIJE BILA GOLIŠAVA Iranske novine 'fotošopirale' su ovu fotku zbog Georgine. Vidite li zašto? 'Jako će se uzrujati!'

Ivana i njena mlađa sestra odrasle su u gradu Jaca u Španjolskoj. Oduvijek su bile dobre, posebice kad im je otac završio iza rešetaka zbog dilanja droge. Majku su izgubile 2011. godine, kad je poginula u prometnoj nesreći.

Dijelile su strast prema baletu i zajedno su preselile u Englesku nakon čega se vračaju u rodnu državu gdje rade kao prodavačice u Gucciju. U toj trgovini je Georgina i upoznala današnjeg zaručnika.

MNOGI PRIČAJU I PIŠU O TOME Isplivala je snimka razgovora: Georgina otkrila Karleuši kad će se Cristiano Ronaldo umiroviti?

Ivana je trenutno u drugom stanju i čeka drugo dijete s kiparom i slikarom Carlosom Garicom, inače dobrim Ronaldovim prijateljem. Par zajedno ima trogodišnju kći Devu, a u vezi su od 2018. godine.

Georgina je nedavno na pariškom Tjednu mode bila u društvu srpske zvijezde Jelene Karleuše s kojom se potom i zapratila na Instagramu. Modnom pistom je prošetala u Ronaldovom dresu. Istu reviju nosila je i zvijezda serije 'Očajne kućanice' Marcia Cross te modeli Natalia Vodianova i Winnie Harlow

Idi na 24sata

Komentari 16

  • mrTrobec 17.03.2024.

    ona je njegova zaposlenica,plaća nju i kupuje djecu kao i svaki uspješan buzorant

  • mars7 17.03.2024.

    zgodna

  • Kaj987 17.03.2024.

    I sad su kao nekaj postigle jer se ova udala za nogometaša?

Komentiraj...
Vidi sve komentare