To je to što me zanima!

Ovako izgledaju naše ljepotice kad nemaju ni trunke šminke...

U showu su jele rižu i voće, a pastu za zube i šampon nisu smjele koristiti. Zube su prale pepelom, kosu mazale kokosovim mlijekom, nisu se mogle gledati u ogledalo
Vidi originalni članak

Pastu za zube i šampon nisu smjele nositi pa su u Kostariki zube prale pepelom, a kosu mazale kokosovim mlijekom. Iako su poznate po glamuroznom izgledu, u 'Survivoru' će pokazati prava lica.

Glumica Mia Begović (49), njezina kći Maja Lena Lopatny (20) te manekenke Aleksandra Grdić (32) i Ava Karabatić (23) bez šminke su bile više od pet tjedana. Ali više ih je smetalo što nemaju cigareta i što se za male zalihe hrane moraju boriti s kradljivim majmunima i vjevericama. Nisu se ni mogle vidjeti jer u kampovima u džungli nisu imale zrcala, a tješilo ih je što su brzo jako potamnjele od sunca. Avi Karabatić, koja se pripremila za show stavivši ekstenzije na posvijetljenu kosu, govorili su da izgleda lijepo kao sirena.

Njoj je odgovaralo i što jedu samo rižu i voće, a nakon izlaska iz showa zaključila je da više nije starleta. Mia Begović i Maja Lena “survivorski” imidž pokazale su u drami pred kućnim vratima.

Idi na 24sata

Komentari 296

  • TZAMETI 27.04.2012.

    Svaka žena je lijepa sa 10 kg šminke,bez toga se čovjek upita da li je to ista osoba

  • Marko Vu 27.04.2012.

    Pa šminka zato i postoji da se sakrije ono nešto što nije lijepo, Mia mi je lijepa žena, mlađe se mogu sakriti pored nje.

  • danijel ppp 07.04.2012.

    gledaj ovu maju lenu fuj .

Komentiraj...
Vidi sve komentare