To je to što me zanima!

Ovako je izgledao ludi after na koji su Letovci odveli Severinu

Nakon velike završnice Let 3 i Seve otišli su slaviti u zagrebački klub Močvara gdje je bilo organizirano gledanje Dore
Vidi originalni članak

U finalu Dore Severina je ponovno došla kao gost Letu 3 na pjesmi 'Baba roga', a popela se na pozornicu te posljednjih pola minute pjesme mahala velikim plišanim čekićem. Nakon velike završnice, Letovci i Seve otišli slaviti u zagrebački klub Močvara.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ljudi, Severina i Mrle došli u Močvaru - proširio se video na društvenim mrežama.

Na snimci Seve se popela na pozornicu zajedno s 'pilićima' i zapjevala je pjesmu 'Moja štikla'. Oduševljena publika pjevala je s njom u glas pjesmu, a pjevačica je plesala i skakala na bini uz riječki bend. 

Inače, u zagrebačkom klubu Močvara bilo je organizirano gledanje finale Dore  ‘pod palicom‘ queer umjetničkog kolektiva ‘House of Flamingo‘.

LIJEPA ČESTITKA VIDEO Pogledajte kako je Seve čestitala Baby Lasagni: Divan si

Zašto su pjevali baš tu pjesmu? Pa razlog je taj što su u Severininom spotu za pjesmu 'Moja štikla' Letovci bili plesači.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pobjednik ovogodišnje Dore je Baby Lasagna s pjesmom 'Rim Tim Tagi Dim'. Lasagna je na Dori osvojio 74 boda od stručnog žirija i čak 247 bodova od publike i obožavatelja.

KOGA JE BILO NAJVIŠE? Baby Lasagna treći je Istrijan kojeg šaljemo na Eurosong: Evo odakle su bili ostali predstavnici

Favorit je bio od samog početka kad je s mjesta prve rezerve ušao na Doru, nakon što se Zsa Zsa povukla iz privatnih razloga. Obožavatelji diljem Europe predviđaju Hrvatskoj visoki plasman u svibnju u Malmöu.

Idi na 24sata