To je to što me zanima!

Ovako je prije izgledala članica srpske grupe o kojoj svi pričaju

Atraktivna članica ženske grupe 'Hurricane' nekad se šminkala u tamne boje, nosila je pirsing na usnici. Sudeći prema starim fotografijama, uvelike se promijenila od prije nekoliko godina
Vidi originalni članak

Ženska grupa Hurricane predstavljat će Srbiju na Eurosongu u Nizozemskoj s pjesmom 'Hasta la vista'. Grupu čine atraktivne Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nekima od njih ovo neće biti prvi nastup na Eurosongu. Ksenija Knežević predstavljala je Crnu Goru 2015. kada je bila svom ocu Knezu prateći vokal za pjesmu 'Adio'. Također, Sanja je bila predstavnica Srbije 2016. s pjesmom 'Goodbye' u Stockholmu. 

Sanja se otada dosta promijenila jer se odijevala i šminkala drugačije, u tamne boje. Također, više ne nosi pirsing na usnici ni ne izvodi tu vrstu glazbe. Na svom Instagram profilu još uvijek ima fotografije iz 2015. Sudeći prema njima, do danas se uvelike promijenila.

Prije četiri godine, uoči nastupa na Eurosongu, britanski su se mediji raspisali o Sanji. The Sun je tada objavio kako je Sanja pokušala zavesti britanskog predstavnika Joea Woolforda te ga pokušala nagovoriti da dođe u njenu hotelsku sobu. 

Djevojke grupe Hurricane su nedavno priznale kako znaju dobiti nemoralne ponude.

- Kada se baviš javnim poslom, događa se to, dešavaju se neugodnosti. Ali od toga se ne može pobjeći - rekle su.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • kr100srb 09.05.2022.

    Ha...ha...ha...pa vama akrepima ni plastični hirurzi ne mogu pomoći...samo je tu mala razlika...očito nikada nisi bio u Beogradu pa nemas prefstavu koliko imamo lepih devojaka...na svakoj autobuskoj stanici imas bar po jednu lepoticu...koja moze pravo u Holivud...a takve nemaju para za estetiku ,a i ne treba im...Zalepi ti sliku Karleuse pored ogledala pa ujutru kad se probudis...da bar nesto koliko toliko lepo mozes da vidis

  • Adisibio 05.03.2020.

    Hebeno me nerviraju te predimenzionirane obrve u žena, kad ćete se više opametit

  • kokoraki 04.03.2020.

    Nigdje na svijetu nema toliko umjetnih zena kao u Srbiji,kako na estradi tako i van nje,svaka poput Karleuse puna silikona,kada li samo ti njihovi estetski kirurzi stignu to sve izoperirati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare