To je to što me zanima!

Mladi Seve, Burnać, Banfićka i Sandi: Možete li ih prepoznati?

Plava kosa s minivalom i odjeća koja je devedesetih bila popularna nemaju veze s tim kako Severina izgleda danas kad je uvijek uglađena i savršeno dotjerana
Vidi originalni članak

Severina Vučković, Mladen Burnać, Ivana Banfić i Sandi Cenov 1991. bili su na početku svojih karijera. Zajedno su snimili pjesmu 'Oglasi' kao gosti bendu Brze banane u kojem je Burnać bio lider, pjevač i gitarist.

Od snimanja pjesme i spota prošle su 22 godine. Po videu na YouTubeu očito je da su Seve, Sandi. Ivana i Mladen 1991. izgledali znatno drugačije nego danas. Ipak, najuočljivija je primjena u Severininom imidžu. 

Dok je danas uvijek uglađena i trudi se izgledati što prirodnije, 1991. Severina je bila sasvim drugačija. Plava kosa s minivalom i odjeća koja je tih dana bila popularna nemaju veze s tim kako ona izgleda danas. 

Samu pjesmu, kao parodiju na tada popularne ljubavne oglase u tjedniku Arena, napisali su Mladen i njegov brat Ante. Spot su snimili u klubu Big Ben u Bogovićevoj ulici. Međutim, obzirom da su svi protagonisti ove zanimljive suradnje tada bili još neafirmirani pjevači, a te su godine počela i ratna zbivanja, nakon samo jednog zajedničkog nastupa na Zagrebačkoj Biciklijadi u Šmidhenu, sve je ubrzo palo u zaborav.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • 25.05.2013.

    Sve jači pjevači i pjevačice.

  • ParlevuFranse 22.05.2013.

    seve je balkanski majkl džeksn

  • petunia 21.05.2013.

    severina izgleda užasno hahahahhahahahahahahahahahah a nije ni sad neš. ima dobro tijelo, al faca noup :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare