Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
46 komentara

Mladi Seve, Burnać, Banfićka i Sandi: Možete li ih prepoznati?

Plava kosa s minivalom i odjeća koja je devedesetih bila popularna nemaju veze s tim kako Severina izgleda danas kad je uvijek uglađena i savršeno dotjerana

Screenshot
Foto: Screenshot
46 komentara

Severina Vučković, Mladen Burnać, Ivana Banfić i Sandi Cenov 1991. bili su na početku svojih karijera. Zajedno su snimili pjesmu 'Oglasi' kao gosti bendu Brze banane u kojem je Burnać bio lider, pjevač i gitarist.

Od snimanja pjesme i spota prošle su 22 godine. Po videu na YouTubeu očito je da su Seve, Sandi. Ivana i Mladen 1991. izgledali znatno drugačije nego danas. Ipak, najuočljivija je primjena u Severininom imidžu. 

Dok je danas uvijek uglađena i trudi se izgledati što prirodnije, 1991. Severina je bila sasvim drugačija. Plava kosa s minivalom i odjeća koja je tih dana bila popularna nemaju veze s tim kako ona izgleda danas. 

Samu pjesmu, kao parodiju na tada popularne ljubavne oglase u tjedniku Arena, napisali su Mladen i njegov brat Ante. Spot su snimili u klubu Big Ben u Bogovićevoj ulici. Međutim, obzirom da su svi protagonisti ove zanimljive suradnje tada bili još neafirmirani pjevači, a te su godine počela i ratna zbivanja, nakon samo jednog zajedničkog nastupa na Zagrebačkoj Biciklijadi u Šmidhenu, sve je ubrzo palo u zaborav.

Naši partneri pišu
Message