To je to što me zanima!

Ovako je Tajči izgledala prije megahita 'Hajde da ludujemo'

Iz Hrvatske je otišla 1992. na vrhuncu karijere. Odselila je, kako tvrdi, zbog nesretne ljubav. Diplomirala je na Akademiji u New Yorku, a 1997. se preselila u Los Angeles
Vidi originalni članak

Tatjana Matejaš Tajči, danas Tatjana Cameron (46), proslavila se na Jugoviziji u Zadru pjesmom 'Hajde da ludujemo' nakon čega je tadašnju Jugoslaviju 1990. predstavljala na Pjesmi Eurovizije. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ipak, jedna od popularnijih tadašnjih zvijezda počela je nastupati tri godine ranije, a njezin imidž mnogo se razlikovao od onog iz 'zlatnog' doba.

Tako je na Mak Festu 1988. nastupila kao brineta u crno zelenoj haljini velikom mašnom na glavi. Otpjevala je pjesmu naziva 'Kabala', a kako je sve izgledalo pogledajte ovdje:

Podsjetimo, Tajči je otišla iz Hrvatske 1992. na vrhuncu karijere. Odselila je zbog, kako tvrdi, nesretne ljubav. Diplomirala je na Akademiji u New Yorku, a 1997. se preselila u Los Angeles u potrazi za boljim poslovnim prilikama. Tamo je upoznala budućeg supruga, pijanista i kompozitora Matthewa Shanea Camerona.

Vjenčali su se 4. prosinca 1999., a u braku su dobili trojicu sinova: Evana Amadeusa (15), Blaisea Ludviga (12) i Dantea Xaviera (17).  Matthew je nedavno preminuo od posljednica nepušačkog raka pluća.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • sosed 09.12.2017.

    sječam se kad joj je največi problem bio dali se vide gačice u spotu kad se zavrtjela

  • Papatest 08.12.2017.

    Ksže na vrhuncu karijere,koje karijere kada ju mikada nije imala.Otišla je u Ameriku radi karijere i sada se vidi koliko je uspjela kada svako malo žica novac za nešto.I za kraj,je li netko vidio tu njezinu diplomu,i dr Ante Pavlović tvrdio je da je u americi diplomirao kiropraktiku

  • no_country_for_old_men 08.12.2017.

    dosadniiiiiiiiiiiiiii ste koga zaboli patka za ovu tralala individuu

Komentiraj...
Vidi sve komentare