To je to što me zanima!

Ovako su se Meghan i Harry oprostili od princa Philipa: 'Pa ovo je bez emocija, djed ti je!'

Mnogi su Harryju i Meghan zamjerili da je objava 'preslužbena' s obzirom da su se povukli iz kraljevske obitelji. 'Tako hladno i bez emocija od strane unuka. On ti je djed, a ne neki tamo službenik', komentirali su Britanci
Vidi originalni članak

Princ Harry (36) i vojvotkinja i nekadašnja glumica Meghan Markle (39) tuguju zbog smrti princa Philipa. Na svojoj su neprofitnoj stranici Archewell Foundation podijelili oproštajnu poruku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Hvala Vam za vašu službu, jako ćete nam nedostajati - napisao je par.

Uz poruku, uredili su i naslovnu stranu u njegovu čast. 

'U voljenom sjećanju na njegovo kraljevsko visočanstvo, vojvodu od Edinburgha, 1921-2021.'

Mnogi su im zamjerili da je objava 'preslužbena' s obzirom da su se povukli iz kraljevske obitelji. 

- Tako hladno i bez emocija od strane unuka. On ti je djed, a ne neki službenik - komentirali su Britanci. Drugi su dodali da je to ipak samo službena objava. 

Očekuje se da će princ Harry prisustvovati sprovodu svog djeda princa Philipa u Velikoj Britaniji. To će ujedno biti njegovo prvo putovanje kući nakon što je slavno napustio kraljevsku obitelj, rekao je izvor za The Post.

Upitno je hoće li trudna Meghan Markle putovati. Sve će ovisiti o nalozima njezinog liječnika i smjernicama zračnog prijevoznika.

U DUBROVNIKU IH NISU OČEKIVALI Kraljicu i Filipa na Čilipima je dočekao prazan autobus. Princ odlučio: 'Ja ga vozim do grada!'

Sigurno je da let od 12 sati od kuće u Sussexesu iz Kalifornije do Engleske neće biti nimalo lagan iako ona sama želi biti uz Harryja, prenosi izvor.

Idi na 24sata

Komentari 134

  • jonja 11.04.2021.

    Ti ljudi navodno ubijaju djecu u svojim okultnim ritualima...a mi ih idoliziramo putem medija. Pametnom dosta

  • medo-ministar laznih branitelja 10.04.2021.

    Toliko sam tuzan,zalostan,uplakan i shrvan sto je umro...tek sad.

  • pero stanić 10.04.2021.

    Djed mu je ali je lijepo živio a bogami i poživio što će danas malo tko 100 godina, i šta bi sad trebao očekivati da će doživjeti više, da se radi o mom vlastitom djedu ili čak meni samom da doživi te godine nema me ko a ni za šta žaliti jer žalii se za čovjekom koji se napatio u životu i još mlad umro, a a ne za ovakvim..

Komentiraj...
Vidi sve komentare