To je to što me zanima!

Ovako trenira Nicole: 'Naopaka špaga' i guza u prvom planu

Scherzinger je dvije godine u vezi s bugarskim tenisačem Grigorom Dimitrovim. Prije toga pjevačica je ljubila vozača Formule 1, Lewisa Hamiltona. Preklani je ljetovala na Jadranu
Vidi originalni članak

Pjevačica Nicole Scherzinger (39) zbog energičnih nastupa mora biti u top formi, a sada je pokazala kako do nje dolazi. 

ZABLISTALA NA VEČERI Njezin dekolte oduzima dah: Možete li gledati Nicole u oči?

Članica grupe Pussycat Dolls trenutno boravi u Dubaiju gdje je otišla na pilates. Nicole u jednom trenutku napravila 'naopaku špagu' zbog koje se u prvom planu našla njezina guza.  Kako je sve izgledalo bivša članica žirija talent showa X Factor pokazala je na društvenim mrežama.

Inače, Nicole je dvije godine u vezi s bugarskim tenisačem Grigorom Dimitrovim (26).  Prije toga pjevačica je ljubila vozača Formule 1, Lewisa Hamiltona (33).

LJUBAV SVE POZLATI Bez Nicole je bio prosjek, a uz nju postao treći igrač svijeta

Pretprošle godine Scherzinger je uživala na Jadranu, a na našu obalu ju je prvi put doveo Hamilton. Svoje je fanove tada redovito častila seksi fotografijama s ljetovanja.

Inače, model Veronica Valle (26) nedavno je za britanski The Sun izjavila kako je Hamiltonovo ponašanje bizarno i zastrašujuće. Tvrdi kako je on šarmer koji posjeduje vrlo 'ružnu stranu' osobnosti. Par je 2015. bio tri mjeseca u vezi. 

- On je dvostruka ličnost poput Dr. Jekylla i Mr. Hydea. Jako brzo mijenja raspoloženja, a ponekad se naljuti na najobičnije gluposti - rekla je Veronica. 

Idi na 24sata

Komentari 99

  • 28.02.2018.

    sexy nicole, izgleda super

  • davor430 28.02.2018.

    Prelijepa i savrsena zena

  • Angelina Jolie 28.02.2018.

    Za ovu kažu da liči na mene .... 😝

Komentiraj...
Vidi sve komentare