To je to što me zanima!

'Ovi prokleti komarci pojest će mi cijelu vaginu, užasno mi je'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Pojest će mi intimne dijelove, samo je pitanje vremena, govori jedna od sudionica reality showa 'Naked and Afraid' koja se za opstanak bori u amazonskoj prašumi
Vidi originalni članak

Sudionici Discoveryjeva reality showa 'Naked and Afraid' u divljini se snalaze kako znaju i umiju. U divljinu iz modernog svijeta smiju ponijeti samo jednu stvar po vlastitom izboru. Koliko je brutalno pokušati opstati u divljini bez hrane, vode, odjeće i bilo kakvih blagodati suvremenog svijeta potvrđuje i najava nove sezone emitiranja showa koja je na rasporedu u nedjelju 16. ožujka.

- Ove bube izjedaju mi vaginu! Pojest će mi intimne dijelove, samo je pitanje vremena - govori u jednom od najavnih videa jedna natjecateljica koju su iskrcali u divljinu Amazone.

Napadaju je, naime, komarci kojih u prašumi ima jako puno i izrazito su nasilni kad shvate da im je hrana, koja su u ovom slučaju ljudi, pred nosom.

U novoj sezoni realityja gledat ćemo natjecatelje kako jedu štakore, žohare, zmije, neke su izgrizli vatreni mravi, neki su zbog nedostatka pitke vode halucinirali, a neće izostati ni svađa jer kad je preživljavanje u pitanju nitko ne bira riječi kad ga nešto zasmeta.

Idi na 24sata

Komentari 133

  • ben hur panonius 16.03.2014.

    nisam ginekolog ali rado bih pogledao..

  • Obrtnik3012 14.03.2014.

    Postoje antimosquitos tablete...

  • guliwer 14.03.2014.

    a komarci ko rode...????????

Komentiraj...
Vidi sve komentare