To je to što me zanima!

Ovi slavni parovi braku su rekli 'ne': Oprah je u vezi 36 godina, Goldie i Kurt zaljubljeni već 39

Iako su stvorili zajedničke živote, posjeduju zajednička imanja, imaju djecu i u vezama su desetljećima, neki parovi smatraju da njihovom odnosu nije potreban brak
Vidi originalni članak

Romantične veze u svijetu slavnih često završe raskošnim vjenčanjima, koja budu popraćena diljem cijelog svijeta. Međutim, postoje i neki parovi koji su odlučili provesti svoje živote zajedno, ali bez službenog ulaska u brak. Neki od tih parova zajedno su desetljećima i imaju djecu, ali smatraju da brak nije za njih.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Najpoznatiji takav par zasigurno su glumica Goldie Hawn (76) i glumac Kurt Russell (71). Par se upoznao 1966. godine, a u romantičnoj su vezi od 1983. godine, čak 39 godina. Nekoliko puta izjavili su kako je njihova veza savršena i bez braka. Iste godine kada su i započeli vezu, dobili su zajedničkog sina. 

KURT I GOLDIE Zajedno su 37 godina, evo koja je tajna njihove velike ljubavi

- Već se osjećam odano, a nije li to ono o čemu se radi u braku? Sve dok je moje emocionalne stanje u stanju odanosti, iskrenosti, brige i ljubavi, dobro smo - rekla je Goldie jednom prilikom.

Glumac Ryan Gosling (42) i glumica Eva Mendes (48) svoju vezu odlučili su držati privatnom, ali za njihov odnos itekako postoji veliko zanimanje. Razlog je taj što je par zajedno već 11 godina, a još uvijek svoju vezu nisu okrunili brakom. Zaljubljeni također imaju i dvije kćeri.

Jedna od poznatijih dugogodišnjih veza u svijetu slavnih zasigurno je ona između voditeljice Oprah Winfrey (68) i njezinog partnera Stedmana Grahama (71). Naime, iako nisu u braku, njihova romansa traje dugih 36 godina. Zaručili su se 1992. godine, nakon čega je Oprah zaključila da ne želi brak. 

PONOSNI RODITELJI Enrique i Anna pokazali bebu: 'Wimbledone, stiže ti tenisačica'

- Željela sam znati osjeća li on da sam dostojna biti njegova gospođa, ali nisam htjela žrtve, kompromise i svakodnevnu predanost koja je potrebna kako bi brak uspio - rekla je Oprah.

Španjolski pjevač Enrique Iglesias (47) i bivša tenisačica Anna Kournikova (41) zajedno su od 2001. godine, a nije im u planu u skorije vrijeme uploviti u bračne vode. Par je 2017. godine dobio blizance, a 2020. godine kćer. Iako su stvorili svoj zajednički život odavno, smatraju da je sve savršeno ovako kako je sada.

Postoje i neki parovi za koje su mnogi bili uvjereni da su vjenčani, ali se nakon njihovog prekida otkrilo kako zapravo nikada nisu razmijenili sudbonosno 'da'.

ZAJEDNO OD 1983. GODINE Prava holivudska ljubav: Goldie i Kurt otkrili tajnu svoje veze

Jedan od takvih parova su pjevačica Shakira (45) i nogometaš Gerard Pique (35) koji su ranije ove godine prekinuli svoju vezu od 12 godina. Par također ima dvoje djece. U sličnoj situaciji našao se i glumački par Olivia Wilde (38) i Jason Sudeikis (47) koji su također nedavno objavili kraj njihove veze, nakon što su 10 godina bili u vezi, od toga čak 7 godina zaručeni. Ipak, nikad nisu imali priliku otići korak dalje od dugogodišnjih zaruka.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • želimir garić 18.11.2022.

    Ni papir ni  srce vec Istina i Ljubav .Brak je valjan i blagoslovljen kad je od Boga svezan u sakramentu za čije daljne sretno stanje je vazno da muz i zena sljede Boziji put da bi imali Milost Kristovu .Ovo sto ove nesretne duse imaju je stanje bludnistva i grijeh koji se kasnije placa paklom.Neki to shvate za zivota ,neki u smrtnom casu a neki nazalost nikad i izgube Nebo.

  • zorozimba 15.11.2022.

    Opet po instituciji braka. Zašto, čemu?

  • 15.11.2022.

    A gdje je Peco?

Komentiraj...
Vidi sve komentare