To je to što me zanima!

Ovo je muškarac koji je osvojio jednu od najljepših žena svijeta

Glumica Gal Gadot nekad je bila misica, a odslužila je i vojni rok
Vidi originalni članak

Bivša miss Izraela i glumica Gal Gadot proslavila je 38. rođendan u društvu supruga Jarona Varsanoa (48), njihove tri kćeri i nekolicine bliskih prijatelja.

TREĆA DJEVOJČICA Wonder Woman rodila kćer: 'Svi smo uzbuđeni radi Danielle'

- Hvala na svemu, posebno na vašoj ljubavi. Tako sam zahvalna. Na svoj specijalni dan želim svima svu sreću svijeta, zdravlje i ljubav - poručila je Gal pored nekoliko fotografija slavlja.

Na prvoj pozira sa suprugom s kojim je u sretnom braku petnaest godina, a par ima i tri kćeri, 12-godišnju Almu, 6-godišnju Mayu i 2-godišnju Daniellu.

- Daješ našim kćerima savršen primjer se muškarac treba ponašati, a ljubav i strpljenje kojima zračiš je beskrajno. Na spoznaji da nikada neće hodati same kroz život jer imaju tebe, grade samopouzdanje koje će im biti temelj za sve u životu. Moja ljubav prema tebi svakim je danom sve veća. Hvala ti što si tata, što si tu za nas - ranije je poručila zaljubljena glumic suprugu kojeg je upoznala na vrlo neobičnom mjestu.

Naime, fatalni susret dogodio se u jednom pustinjskom resortu, a Gal je priznala kako ju je osvojio na prvi pogled. Nakon toga ga je ona nazvala i poručila mu kako želi izaći s njim. Već na drugom spoju joj je rekao da će je oženiti, a to se dogodilo 2008. godine. Yaron je inače uspješan trgovac nekretninama, a glumica uvijek ističe kako joj je uvijek najveća podrška.

Neko vrijeme ona je prilagođavala karijeru njegovim obavezama i trudnoćama, no nakon filma 'Wonder Woman' koji je na kino blagajnama zaradio 800 milijuna dolara, njen suprug je odustao od nekih poslova kako bi bio uz nju i njihove kćeri.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Lady of the lake 02.05.2023.

    Prelijepa, jednostavna, s minimalno šminke i bez 6 haljina promijenjenih u jednoj noći. Bez kiča i proslave na privatnom otoku s 800 “najbližih”, već proslava s najbližim krugom obitelji i prijatelja i to je to. A to kako karijere usklađuju prema trenutnom uspjehu onog drugog je baš primjer nesebičnosti i podrške. Osvježavajuće normalno. 

Komentiraj...
Vidi sve komentare