To je to što me zanima!

Ovo nikome nije jasno: Sada će i Pippa dobiti kraljevsku titulu?

Pippa Middleton, osim što je sestra vojvotkinje od Cambridgea, nema nikakve povezanosti s kraljevskom obitelji. Ipak, Pippa se može pohvaliti titulom 'dame'...
Vidi originalni članak

Princ Harry (33) i Meghan Markle (36) su vjenčanjem dobili službene titule od kraljice i postali vojvoda i vojvotkinja od Sussexa, baš kao što su princ William (35) i Kate Middleton (36) postali vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea.

Sada će i Pippa Middleton (34) dobiti kraljevsku titulu, ali to nema nikakve veze s kraljicom, piše Metro.

Pippina titula je povezana s njenim svekrom Davidom Matthewsom (74) koji je kupio dvorac i ogromno imanje u Škotskoj 2008. godine. Time je David postao 'Vlastelin Glen Affrica', a Pippa Middleton će postati 'Dama od Glen Affrica'.

Multimilijunaš David je nedavno proveo dva dana u pritvoru zbog optužbi za silovanje maloljetnice. David je navodno napao i silovao maloljetnicu dva puta između 1998. i 1999., a on sve poriče. Svjedok događaja, koji želi ostati anoniman za medije, tužbu je predao prošle godine. David inače živi sa suprugom Jane (70) na otoku St. Barts. Ona je svime potresena i ne želi davati izjave za javnost.

Davidovo imanje se nalazi u blizini poznatog Loch Nessa, a titulu 'vlastelina' je naslijedio njegov sin, britanski biznismen James Matthews (Pippin suprug).

Pippa i James su u u braku godinu dana i nedavno su potvrdili da očekuju prinovu. Buduća majka je nedavno izjavila da uživa u trudnoći i da nema nikakvih tegoba ni jutarnjih mučnina.

VIDI OVO: 5 zvijezda na čije smo snimke seksa zaboravili

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 14.06.2018.

    #Free Tommy Robinson

  • 14.06.2018.

    da sam žensko, nema te titule zbog koje bi bija s ovim. Ružan brate kao ovrha.

  • miki hr 14.06.2018.

    Muž joj izgleda ko sušeni bakalar,al ima se može se

Komentiraj...
Vidi sve komentare