To je to što me zanima!

Ovo su dva najiščekivanija hita koja krajem godine stižu u kina

Malo toga toliko oduševi posjetitelje najveće stripovske konvencije na svijetu koliko to može napraviti Comic-Con u San Diegu. Ove godine je ta manifestacija nadmašila gotovo sve
Vidi originalni članak

Upravo je završio Comic-Con San Diego, institucija koja privlači preko 130 tisuća posjetitelja godišnje, a svi najveći filmski hitovi godine prvo se najavljuju upravo tamo.

Studio Warner Bros ni ove godine nije razočarao, a u nastavku donosimo najsvježije trailere filmova koji će obilježiti kraj godine: 'Čudesne zvijeri: Grindelwaldova zlodjela' te 'Aquaman'.

ŠTETA? Najgore 'Zvjezdane staze' opet ćemo gledati na TV ekranima

Nakon što su nas oduševili svakim novim nastavkom o Harryju Potteru, J.K.Rowling i studio Warner Bros. nisu nas razočarali ni prošle godine filmom 'Čudesne zvijeri i gdje ih naći'. Ovog studenog stiže nam novi nastavak pod nazivom 'Čudesne zvijeri: Grindelwaldova zlodjela', u kojem pratimo Newta Scamandera i Albusa Dumbledorea u nastojanjima da stanu na kraj mračnom čarobnjaku Gellertu Grindelwaldu (Johnny Depp). Radnja ovog nastavka se prema traileru čini puno dinamičnija.

A uz sjajan scenarij i režiju, ono što dodatno pojačava doživljaj filma je kostimografija i scenografija. Osjećaj magije je gotovo stvaran. Odlična ekipa koja stoji iza filma daje naslutiti kako će nastavak 'Čudesnih zvijeri' biti prava filmska poslastica koja će se gledati u najprestižnijim filmskim formatima - IMAX, 4DX i RealD 3D.

Pogledajte trailer

Veliko uzbuđenje izazvalo je predstavljanje još jednog filma studija Warner Bros. Radi se o vizualno fantastičnoj i akcijom nabijenoj avanturi 'Aquaman' s Jasonom Momoom u glavnoj ulozi. Režirao ga je James Wan, poznat po franšizama 'Prizivanja' i 'Brzi i žestoki'.

KONAČNI SUKOB DOLAZI Kosti su mu pucale kao staklo: Doživjet ćemo i njegovu priču

Uz Jasona Momou u ulozi kralja mora, u filmu se pojavljuje još nemali broj fantastičnih glumaca. Ocean Mastera glumi Patrick Wilson, Amber Heard glumi kraljicu mora Meru, a Willem Dafoe je Aquamanov saveznik, Vulko. Dobitnica nagrade Oscar® Nicole Kidman glumi kraljicu Atlannu, dok je Temuera Morrison preuzeo je ulogu Aquamanovog oca.

Pogledajte trailer

'Aquaman' je film koji će se također morati pogledati u najboljim IMAX, 4DX i 3D formatima, a u distribuciji Blitza stiže zajedno s 'Fantastičnim zvijerima 2' krajem godine.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare