To je to što me zanima!

Ovo su izvođači koji će nastupiti na Trgu bana Jelačića za doček 2022. Sviđa li vam se popis?

Zagrebački doček ostao je pomalo u sjeni te je mnogima i promaknula informacija o izvođačima koji će nastupati na glavnom gradskom trgu metropole, a mnogi se slažu kako manja mjesta imaju 'zvučnija' imena
Vidi originalni članak

Na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu povodom dočeka Nove godine nastupit će Zagrebačka filharmonija, pjevač Filip Rudan i na kraju grupa Psihomodo pop. Zabava će trajati do dva sata iza ponoći, Jelačićev trg bit će ograđen metalnim ogradama, a za ulazak unutar metalne ograde potrebna je digitalna covid-potvrda.

- Zbog epidemioloških mjera bit će ograda na frontalnom dijelu i pred binom, i to dvostruka s prostorom između onih koji su unutar i izvan ograde - izjavio je zagrebački gradonačelnik Tomašević. Kvartet Zagrebačke filharmonije svirat će pjesme grupe Queen, a nastupit će i Filip Rudan kojeg se sjećamo iz HRT-ovih showova 'Voice' i 'A strana'.

Za kraj dočeka gradonačelnik Tomašević je najavio nastup kultne grupe Psihomodo pop. 

ČETIRI ZONE Splićani, provjerite što vas čeka za Novu godinu na otvorenom!

Za razliku od prijašnjih godina, ovaj gradski doček ostao je pomalo u sjeni te je mnogima i promaknula informacija o izvođačima, a mnogi se slažu da su u manjim mjestima nerijetko 'zvučnija' imena nego u Zagrebu. 

RECITE NAM ŠTO MISLITE U ANKETI:

Idi na 24sata

Komentari 5

  • lignjalignja 29.12.2021.

    Mi u Pazinu imamo dvije bijele zatvorene kućice, kičasto osvijetljen grad, klizalište za djecu i dom za starije u izgradnji.

  • franjo plemeniti 666 29.12.2021.

    Sada smo na jednom busu umrlih..ajmo iza snjezne kraljice na dva...Ma ovo je sramota sto se cini narodu a slavit cemo sto vise umrlih..opljackanih..izmanipuliranih..iseljenih. unistenih...zao mi mladih zivota sto su poginuli da bi nama svima bilo bolje..ocoto uzaludna krv mladih ljudi..E MOJ NARODE

  • IvanPerković Bartoluzzi 29.12.2021.

    Filharmonija ok, ovi drugi su shit. Jedino dižu prosjek Psihići! Jedino zato se isplati. Ajde Milane, daj se vrati, ovaj uje.... i doček Nove!

Komentiraj...
Vidi sve komentare