Show

Komentari 5

Ovo su izvođači koji će nastupiti na Trgu bana Jelačića za doček 2022. Sviđa li vam se popis?

Ovo su izvođači koji će nastupiti na Trgu bana Jelačića za doček 2022. Sviđa li vam se popis?

Zagrebački doček ostao je pomalo u sjeni te je mnogima i promaknula informacija o izvođačima koji će nastupati na glavnom gradskom trgu metropole, a mnogi se slažu kako manja mjesta imaju 'zvučnija' imena

Na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu povodom dočeka Nove godine nastupit će Zagrebačka filharmonija, pjevač Filip Rudan i na kraju grupa Psihomodo pop.

Zabava će trajati do dva sata iza ponoći, Jelačićev trg bit će ograđen metalnim ogradama, a za ulazak unutar metalne ograde potrebna je digitalna covid-potvrda.

- Zbog epidemioloških mjera bit će ograda na frontalnom dijelu i pred binom, i to dvostruka s prostorom između onih koji su unutar i izvan ograde - izjavio je zagrebački gradonačelnik Tomašević.

Kvartet Zagrebačke filharmonije svirat će pjesme grupe Queen, a nastupit će i Filip Rudan kojeg se sjećamo iz HRT-ovih showova 'Voice' i 'A strana'.

Za kraj dočeka gradonačelnik Tomašević je najavio nastup kultne grupe Psihomodo pop. 

Za razliku od prijašnjih godina, ovaj gradski doček ostao je pomalo u sjeni te je mnogima i promaknula informacija o izvođačima, a mnogi se slažu da su u manjim mjestima nerijetko 'zvučnija' imena nego u Zagrebu. 

RECITE NAM ŠTO MISLITE U ANKETI:

Najčitaniji članci