News

Komentari 1

Splićani, provjerite što vas čeka za Novu godinu na otvorenom!

Splićani, provjerite što vas čeka za Novu godinu na otvorenom!

​U gradskoj Turističkoj zajednici u četvrtak se doznaje da su četiri ugostiteljske zone u sklopu Adventa osmislile bogate programe za doček Nove godine

​Doček Nove 2022. godine u Splitu ni ove pandemijske godine, kao i prošle, neće biti proslavljen uobičajenim koncertom na Rivi, već će građani i njihovi gosti, ​žele li slaviti na otvorenom, na raspolaganju imati četiri ugostiteljske zone u sklopu Adventa.

​U gradskoj Turističkoj zajednici u četvrtak se doznaje da su četiri ugostiteljske zone u sklopu Adventa osmislile bogate programe za doček Nove godine.

Vodeći se sloganom ​"​Kliknimo na Advent​", posjetitelji će ​moći ​'​kliknuti'​ na koncert Pece i Silvije Dvornik u Perivoju, XXS Banda na Cornaru, Thrill banda i TBF-a na Zvončacu, a na Mertojaku pripremaju kazetofon party​.​

Direktorica Turističke zajednice grada Splita Alijana Vukšić​ rekla je da će publiku u Novu 2022. godinu u Perivoju uvesti Peco i Silvia Dvornik poznatim domaćim i stranim hitovima.

Najavila je da koncert počinje u večernjim satima, ulaznice su dostupne u sustavu Adriaticket po cijeni do 50 kuna, a ​zainteresirani ​detalje ​mogu doznati prateći službenu Facebook i Instagram stranicu Perivoja.

Odličnu zabavu pripremaju i na Cornaru, gdje će goste zabavljati XXS Band, a ulaznice su također u prodaji u sustavu Adriaticket po cijeni od 50 kuna.

​Na Zvončacu ​se priprema bogat​i​ program uz Thrill Band koji nastupa od 20 sati, a u 22 sata na pozornicu stiže TBF. Ulaznice po promotivnoj cijeni od 90 kuna dostupne su u sustavu Entrio te u Dancing Bearu na adresi Dioklecijanova 6 ili u Ghetaldusu u City Centru Split.

Kupnjom ulaznice svaki posjetitelj si osigurava besplatno testiranje na ulazu, a zbog skupljih ulaznica na Silvestrovo, navela je Vukšić, vrijedi na vrijeme nabaviti karte za doček Nove godine, pri čemu su detalji na Instagram profilu i web stranici​ Turističke zajednice.

Najavila je i da je ​Mertojak svoje posjetitelje na Silvestrovo odlučio iznenaditi i organizirati kazetofon party. U pripremi je glazbeni program uz DJ-a koji će obuhvatiti najveće hitove 80-ih i 90-ih godina, a ulaz će biti besplatan.

Najčitaniji članci