To je to što me zanima!

Ovo su objave s najviše lajkova na Instagramu u 2021. godini

Iako se Kim Kardashian smatra kraljicom Instagrama i za svaku svoju objavu pokupi milijune lajkova, na vrhu liste ipak su se našle neke druge osobe, čak ju je i mlađa sestra prešla u popularnosti
Vidi originalni članak

Objavljeno je koje su Instagram objave dobile najviše lajkova u 2021. godini. Evo koje su se našle među prvih deset.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Fotografija Cristiana Ronalda (36) na kojoj je objavio je da sa svojom partnericom Georginom Rodriguez (27) čeka blizance je na prvom mjestu, a od kraja listopada do danas skupila više od 32 milijuna lajkova.

- Presretni smo što možemo objaviti da čekamo blizance. Naša srca su puna ljubavi, jedva čekamo da vas upoznamo - napisao je Ronaldo.

Druga najlajkanija fotografija je ona s vjenčanja pjevačice Ariane Grande (28) na kojoj je sa suprugom s Daltonom Gomezom (26) i ima 26 milijuna lajkova.

Kylie Jenner (24) je tek na trećem mjestu s objavom snimke kojom je javnost obavijestila da je trudna, a ta je snimka pregledana 154 milijuna puta i ima 24 milijuna lajkova. 

Na četvrtom mjestu je pjevačica Billie Eilish (20) koja je iznenadila fanove novom frizurom u ožujku prošle godine i time dobila 23 lajkova.

Lionel Messi (34) je s fotografijom koju je objavio nakon potpisivanja za francuski nogometni klub PSG došao na peto mjesto, a lajkala su ju 22 milijuna ljudi. 

STROG REŽIM KOD NOGOMETAŠA Georgina otvorila dušu Netflixu: 'Najedemo se tek kad Cristiana nema, nekad jedva dočekamo'

Fotografija Billie Eilish iz magazina Vogue skupila je 22 milijuna lajkova, a zatim slijede još dvije fotografije Lionela Messija.

Na listi se našao i Instagram profil ironshoremermaid s jednim videom te fotografija glumačkog para Toma Hollanda (25) i Zendaye (25).

Idi na 24sata

Komentari 2

  • vedii888 06.01.2022.

    ha ha ha

  • Čeljo Brtika 06.01.2022.

    Uuu kako bitno

Komentiraj...
Vidi sve komentare