To je to što me zanima!

Ovo su teaser trailer i plakat filma 'Fantastična četvorka'

Pogledajte ekskluzivno trailer filma 'Fantastična četvorka' koji dolazi u hrvatska i svjetska kina 7. kolovoza. U glavnim su ulogama: M.Teller, M. B. Jordan, i K. Mara
Vidi originalni članak

Marvelov najdugovječniji tim superheroja, 'Fantastična četvorka', ovo­ga ljeta dolazi na velika platna u spektakularnoj ekranizaciji studija koji nas je oduševio X-Men serijalom, 20th Century Fox, i u režiji uvijek sjajnog Josha Tranka. Priča je to o četvero neuklopljenih pojedinaca, sasvim drukčijih od drugih, koji će se teleportirat u udaljene i opasne svjetove pri čemu će potpuno promijeniti svoj izgled. U novim tijelima te s novim moćima oni će se morati ujediniti kako bi spasili Zemlju od zajedničkog neprijatelja.

U glavnim su ulogama: Miles Teller, Michael B. Jordan, Kate Mara i Ja­mie Bell.

Pogledajte ekskluzivno trailer filma 'Fantastična četvorka' koji dolazi u hrvatska i svjetska kina 7. kolovoza.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Lahorka Schadenfreude Zluradić 28.01.2015.

    pa kaj nije fantastična četvorka već snimljena....ona s jessicom albom...čemu sad opet...

  • vedii888 28.01.2015.

    več su dosadni sa tim stripovskim sranjima

  • Sodom 28.01.2015.

    Fox iako nije u rangu Sonya po uništenju Marvelovih franšiza, s ovim filmom se jako približio tome... Najveći negativac u Marvel univerzumu, prestavljen je kao bloger, koji se potpisuje kao Doom. WTF??? Drugo Johnny i Susan su rođeni brat i sestra, a oni prikažu Johnnya kao crnca?! Ljudi im već sad predviđaju katastrofu upravo zbog tih izmjena, a Marvel već pokušava da otkupi prava nasvoje likove.

Komentiraj...
Vidi sve komentare