To je to što me zanima!

Oženjeni Zlatko Vujović u vezi je s Nives Ivanković?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Šuška se kako su splitska glumica i nekadašnji igrač Hajduka u tajnoj ljubavnoj vezi pet godina. On je već 28 godina u braku i ima dvoje djece
Vidi originalni članak

Ako već, kako ste rekli, imate te fotografije, onda vam samo mogu reći da na to nemam komentara, rekla je Nives Ivanković (41) novinarki Extre o vezi s oženjenim Zlatkom Vujovićem (52). Bivši igrač Hajduka i jedan od najboljih strijelaca nekadašnje jugoslavenske nogometne lige u to vrijeme bio je s njom u njezinoj kući na splitskim Mejama. Snimao ga je fotograf tri večeri zaredom. Nives je pokušala ostaviti dojam smirenosti, iako je zvučala uzrujano. Par je navodno u vezi pet godina. Vujović je svojedobno ostavio suprugu Katarinu, s kojom ima dvoje punoljetne djece, i preselio se Nives. No vrlo brzo vratio se supruzi, piše Extra. Fotograf je svjedočio i svađama Nives i Zlatka. Prozori njezine kuće bili su širom otvoreni, pa su i susjedi mogli čuti njihovu prepirku. Navodno su jedno drugome izgovorili i 'teške' riječi, među kojima je bilo i psovki. U njihovoj vezi bilo je razdoblja u kojima  se nisu ustručavali zajedno izaći u javnost. Najčešće su izlazili u restorane u okolici Splita. Njihovo omiljeno mjesto za izlazak bio je restoran Jež u Makarskoj gdje ih se često moglo vidjeti kako razmjenjuju nježnosti.
Poznanici para začuđeni su što njihova veza i dalje traje. Tvrde da Vujovićeva supruga Katarina misli da je njihova veza prošlost. U lipnju 2008. Nives je izjavila da je nikad ne bi mogao privući nevjerni muškarac. Zlatko je s Katarinom u braku od ‘82. Nives se u javnosti nikad nije pojavljivala s partnerima. Na pitanje o ljubavi rekla je: 'Ima dana kad se suočim s činjenicom da ne živim kao većina ljudi, ali sve mi se više čini da nisam iznimka. Biti singl u svijetu, nažalost, postaje stereotip.' No isticala je da bi volljela biti majka. Nives nije bila dostupna za komentar, a Vujović je rekao da nema komentara.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • SunTzu 20.09.2010.

    odvratna baba!!!

  • user_36418 20.09.2010.

    ona ima samo 41? ja mislila da je starija, bar tak izgleda...

  • Svetac_1 20.09.2010.

    Jel taaako šefe? Da Miki! Jel to ta? Naša najbolja glumica!

Komentiraj...
Vidi sve komentare