To je to što me zanima!

Ozzy je Sharon izbio dva zuba: Shvatila je tek kad se probudila

Rokerova supruga ispričala je da su se nekad često tukli i da je ona tada mislila da je to u redu. Otkrila je da je Ozzy imao šest ljubavnica, ali ona mu je svaku nevjeru oprostila
Vidi originalni članak

Sharon Osbourne (65) priznala je da su Ozzy (68) i ona često bili nasilni jedno prema drugom jer su odrasli u takvom okruženju.

- Prije sam mislila da je u redu udariti nekoga ako te naljuti. Znala sam se probuditi i shvatiti da nemam dva prednja zuba. Često bismo se šamarali - otkrila je Sharon.

Nedavno je ispričala da je Ozzy imao šest ljubavnica.

 Nije bila samo jedna. Bilo ih je šest. Neka jeb*** ruska tinejdžerica, maserka iz Engleske, pa još neka maserka, pa naša kuharica... - govorila je.

Inače, Ozzy je prošle godine  krenuo na terapije zbog ovisnosti o seksu, a zbog prevare se nakratko razišao sa Sharon. Supruga mu je ipak sve oprostila, obnovili su bračne zavjete i kaže kako je njihova ljubav danas jača no ikad.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Johndenver 08.11.2017.

    Brzo će taj kod svoga kneza..

  • 07.11.2017.

    nema tu ljubavi više.

  • gvagec 07.11.2017.

    Ozzy legendo, kaj šmrkljivci znaju. Samo haklaj ak moreš. Mi kada smo videli onu stvar čudili smo se kak pura glisti. Danas samo mobiteli i video igrice (neznam samo kak već nema i sexi vodeo igrica ili sam nekaj propustil). Tko ima bolji mobitel taj je glavni i normalno surfanje po cesti užas

Komentiraj...
Vidi sve komentare