To je to što me zanima!

Ozzy Osbourne o Parkinsonovoj bolesti: 'Molio sam se da se ne probudim. To je bila agonija...'

Ništa mi nije izazivalo zadovoljstvo i sreću. Ništa. Počeo sam uzimati antidepresive, ispričao je Ozzy, a bolest mu je došla u fazu kada pomalo gubi kontrolu nad svojim tijelom i kretanje mu postaje sve napornije
Vidi originalni članak

Legendarni glazbenik i nekadašnji frontmen kultnog benda Black Sabbatha, Ozzy Osbourne (73) nedavno je u razgovoru za The Guardian otvoreno pričao o Parkinsonovoj bolesti koja mu je dijagnosticirana 2003. godine. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kada su mu liječnici prvi put postavili dijagnozu, bolest je tada bila u blagom obliku, a prije dvije godine je prvi puta javno progovorio o dijagnozi. Ozzy je ispričao da ima problema zbog krvnih ugrušaka koji se stvaraju, ali i s depresijom koja ga je snašla.

- Ništa mi nije izazivalo zadovoljstvo i sreću. Ništa. Počeo sam uzimati antidepresive, i oni su mi tada djelovali sasvim u redu - ispričao je Osbourne.

LEGENDARNI ROKER Ozzy Osbourne progovorio o brojnim operacijama: 'Mislio sam da ću ostati paraliziran'

Objasnio je da je bolest došla u fazu kada pomalo gubi kontrolu nad svojim tijelom i kretanje mu postaje sve napornije, a to se događa zbog poremećaja u proizvodnji dopamina u mozgu.

- Misliš da podižeš stopalo, ali oba stopala stoje na mjestu. Osjećam kao da hodam u olovnim čizmama -  izjavio je glazbenik. 

Osbourne je dodao i da je imao velike bolove u kralježnici. 

- Boljelo me toliko da sam u jednom trenu pomislio: 'Bože, molim te da se sutra ujutro ne probudim.' To je bila prokleta agonija - priznao je Ozzy.

Nedavno je otkrio da se on i supruga, Sharon Osbourne (69) vraćaju u rodnu Englesku jer je sit mnogobrojnih pucnjava koje se događaju u Los Angelesu. 

DOSTA MU JE AMERIKE Ozzy Osbourne se iz Kalifornije vraća u Englesku: Ne želim umrijeti ovdje, sit sam pucnjava

- To je je*eno ludilo, ne želim umrijeti u Americi. Ne želim biti pokopan u je*enom Forest Lawnu. Ja sam Englez. Želim se vratiti - kazao je Osbourne. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • NightCrawler197 06.01.2023.

    One and only!

  • Nap7 30.08.2022.

    Zao mi je ozzya legenda black sabbatha

  • 30.08.2022.

    Kad ostariš fali ti rodni grad

Komentiraj...
Vidi sve komentare