To je to što me zanima!

P. Diddy u Hrvatskoj je odmarao 2022., škicao i Severinu, a sada se suočava s nizom optužbi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Bivša djevojka optužila je repera Seana Diddyja Combsa za fizičko zlostavljanje, seksualno ropstvo...
Vidi originalni članak

Agenti Domovinske sigurnosti su u ponedjeljak otvorili istragu protiv glazbenika Seana Diddyja Combsa (54) i pretražili njegove nekretnine u Los Angelesu i na području Miamija. Istraga je pokrenuta zbog sumnje u trgovinu ljudima u svrhu seksualnog iskorištavanja. Slavni reper 2022. posjetio je i Hrvatsku. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na superjahti 'Serenity' družio se tada s Woodyjem Harrelsonom (62), Matthewom McConaugheyjem (54) i Sachom Baronom Cohenom (52). Stigao je u društvu misteriozne crnke.

Osim na jahti, Diddy se sa slavnim glumcima družio i na večeri u restoranu na otoku Vrniku nedaleko od Korčule. Za susjednim stolom tad je sjedila Severina (51) sa svojim društvom.

Njezine prijateljice iskoristile su priliku i fotografirale se s Woodyjem i McConaugheyjem, a jedna od njih objavila je video u kojem Seve prolazi kraj njihova stola i pozdravlja poznatu ekipu. Glumci su se na njezin pozdrav okrenuli i odzdravili, dok ju je Diddy odmjerio od glave do pete.

PRETRESLI MU NEKRETNINE Duga povijest nasilja: P. Diddy se tukao, nosio oružje, a onda su se zaredale teške optužbe...

Prisjetimo se, pjevačica Cassandra Ventura tužila je Combsa pred saveznim sudom na Manhattanu sredinom studenog, optužujući ga da ju je podvrgao fizičkom zlostavljanju, seksualnom ropstvu i silovanju.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Rafo 26.03.2024.

    Koga ili što je odmarao u Hrvatskoj?

  • daj mi pištolj da se ubijem drugoga problema nemam 26.03.2024.

    Navodno je i Anku Sumrak.... zvao na čvenk

Komentiraj...
Vidi sve komentare