To je to što me zanima!

Pa to je fantastično: Jacques je našao nekog da ga hvali

UZELE MU MJERU Krojačice iz Kamenskog kažu da uživaju s Houdekom. I pjevač je jako zadovoljan. Bivšeg će kreatora tužiti ako ponovi da ga kopiraju
Vidi originalni članak

Nakon propale suradnje sa splitskim dizajnerom Marijem Mišom (29), mentor HTV-ova showa “Voice” Jacques Houdek (33) kostime za emisiju počeo je šivati u Kreativnoj radionici udruge Kamensko.

Pjevač je krojačice posjetio prije nekoliko dana i donio im kolače. Napravile su mu dva kostima, od kojih je jedan nosio u prošloj emisiji, a šiju mu još dva kostima. Miše je s njim raskinuo suradnju jer je pjevač, rekao je prijateljima dizajner, bio bezobrazan i egoističan te bi planuo kad ne bi bilo po njegovu.

- Surađivati s njim je jako lijepo iskustvo. Jako je topao i jednostavan. Ne možemo razumjeti da neki pričaju da je težak za suradnju. Ima svoju viziju, zna što želi i, ako mu se to napravi, zadovoljan je. S njim nemamo nikakvih problema – kaže predsjednica udruge Kamensko Đurđa Grozaj. Prijatelj dizajnera također je rekao da je Jacques nakon raskinute suradnje odnio Mišine krojeve u Kamensko da mu sašiju identične.

- Ne bih komentirala Mišu jer govori neistine o nama. Ako to još jednom kaže, tužit ćemo ga – zaključila je Grozaj. Jacques i Đurđa, rekao je pjevač, kliknuli su na Silvestrovo snimajući emisiju “Dobro jutro, Hrvatska”.

- Gospođa Đurđa i ja, čekajući emisiju, ubrzo smo se sprijateljili i našli na istoj valnoj dužini. Kreativni sokovi nisu nam dali mira, pa smo našu suradnju dogovorili u samo nekoliko minuta - opisuje pjevač. Dodaje da je s posebnom pažnjom pratio golgotu radnica tvornice Kamensko i divio se hrabrosti i radišnosti tih divnih gospođa koje se, nakon što su ostale bez tvornice, nisu predale.

- Presretan sam što imam priliku kreativno surađivati sa ženama koje su pokazale kako se izdiže iz pepela – rekao je Jacques.

Zbog Houdeka su dvije kostimografkinje napustile show. S Natašom Svekler se sukobio, a Lena Andrijević je otišla na bolovanje nakon što je čula da je Jacques izjavio da je jako profesionalna, a ona uopće nije radila s njim. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Caleb Mandrake 28.03.2015.

    kolika je to mjera ahahah e moj zak prascicu mali

  • Little Tut 27.03.2015.

    Ne razumijem, od čega se točno ona neka razboljela, da je morala na bolovanje nakon "netočne izjave"? Koja je to dijagnoza?

  • ZelenaHrvatska 27.03.2015.

    koliko tkanine treba da se debelom sasije kostim,mnogo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare