To je to što me zanima!

'Pakao u Zadru': S.A.R.S. oduševio publiku u Arsenalu

Kažu da im je drago da im je publika raznolika, od mlađih do starijih ljudi, ali i od hipstera do šminkerica i da su podjednako dobrodošli u svim 'bivšim državama'
Vidi originalni članak

Energična ekipa skupine S.A.R.S.napunila je u petak zadarski Arsenal. Publika je uglavnom bila mlađahna, no bilo je i štovatelja njihovih stihova koji već žive oko polovice stoljeća. 

Gotovo svi su znali gotovo sve stihove, a tinejdžerice su vrištale na pojavu markantnog frontmana Žarka Kovačevića.

-  Pakao u Zadru, hvala vam za sjajan koncert -  napisali su na svom Instagramu S.A.R.S.-ovci. Kažu da im je drago da im je publika raznolika, od mlađih do starijih ljudi, ali i od hipstera do šminkerica i da su podjednako dobrodošli u svim 'bivšim državama'.

U Zadru su do sad bili već tri puta, a koncert 'Ususret Valentinovu' u Arsenalu završili su zajedničkom fotografijom s publikom.  

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • bullet23sb 12.02.2017.

    Mozak pored kompa i nezdrava klopa za slabice uvek svuda jeftinoga dopa za uporne auto al je skupa corba 20 kinti tiket je vaskrsao sloba Evropa nas ceka, frizider k'o apoteka ima leba i kecapa moze mirno da se spava na TV-u tenis, u gacama pauk iz Pazara original Levi's, sloboda je bauk

Komentiraj...
Vidi sve komentare