To je to što me zanima!

'Pala' je i prva desetka: Željko i Sanja ispali su najveći 'titani'

Treći puta su se u 'sudaru titana' našli Sanja i Željko te Martin i Kristijan. Prošla dva puta su slavili dečki, a večeras je pobjeda otišla u ruke drugog para
Vidi originalni članak

Treći puta su se u 'sudaru titana' našli Sanja i Željko te Martin i Kristijan. Prošla dva puta su slavili dečki, a večeras je pobjeda otišla u ruke drugog para. Sanja i Željko su za svoja jela redom dobili visoke ocjene, a njihovo predjelo je zaradilo i prvu desetku ove sezone. 

- Kad sam probao jelo i kada sam vidio kako izgleda rekao sam si da ću dati desetku i da je to prilika da dam desetku. Prezadovoljan sam da imamo jedan pomak od toga, da nisu krvavice s restanim i kiselim zeljem. Ja sam uvijek za takve stvari. Sve što su stavili na tanjur je bilo u redu - komentirao je Špiček.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Meni je skoro suza opet pala! Sretna sam da im se svidjela jedna takva smjela kombinacija - dodala je Sanja.

Sanja i Željko su žiriju servirali zapečene košarice punjene krvavicom i plavim sirom, wok s mariniranom svinjetinom i povrćem te za desert kruške u umaku s pinjolima i šlagom. Martin i Kristijan su pripremili šparoge s umakom od hrena, teeleće medaljone s mahunama, šampinjonima i pancetom te za desert pohane jabuke. Inovativnost i odvažnost se isplatila, a hoće li svojim primjerom poslužiti kao inspiracija drugim natjecateljima pa sljedećeg tjedna više nećemo gledati pohane palačinke, doznajte već u ponedjeljak na RTL-u.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • švicarka 24.02.2017.

    arogantna i bahata babuskara iz očiju joj se vidi samo novac, a Špiček glumi ta to ne vidi i ako ona i njezin poslušnik pobijede to je onda namještaljka

  • kesha 24.02.2017.

    Pa iskreno,ja ne smatram da su oni dobri. Ona dodaje neke nebulozne začine,kao da ju je Ugarkovička učila. Uglavnom radi neke inovativnosti,upropasti bolje komade i mesa i ribe.Željko bolje kuha ali je u njenoj sjeni. Čini mi se da su ona dva momka ipak bolja,sveukupno gledajući.

  • gilty 24.02.2017.

    ako naljute Špičeka još jednom pojest će im svu hranu , i onu nepripremljenu ;)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare