To je to što me zanima!

Pamela omotana 'krpom' izašla u kino s bivšim

Netom razvedena Pamela Anderson (40) Uskrs je provela u kinu s bivšim mužemTommyjem Leejem i djecom. Za tu prigodu odjenula je kućnu haljinu
Vidi originalni članak

Bivša Playboyeva zečica u bizarnom outfitu izgledala je kao da je upravo izašla ispod tuša. Niti dan nakon objave razvoda Pamela se opet susrela s bivšim mužem Tommyjem Leejem, s kojim ima dva sina - Brandona i Dylana. Prsata kanadska starleta tako se razvela po treći put, nakon samo dva mjeseca braka s Rick Solomonom, a kao razloge je navela "nepomirljive razlike".
Rick je u Hollywoodu poznat po kratkim vezama i brakovima. U braku je nekoliko mjeseci bio sa zvijezdom "Beverly Hillsa" Shannon Doherty. Najpoznatija veza mu je ona s Paris Hilton, s kojom je snimio i amaterski kućni pornografski video.
Za Ricka se udala samo tri mjeseca nakon razvoda od drugog supruga Kida Rocka, za kojeg se udavala čak dvaput. Na kraju se opet bar privremeno vratila u zagrljaj bivšem bubnjaru Motley Cruea, Tommyju Leeju.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • god of war 25.03.2008.

    nevjerovatno,opd top komada do top kurve!! pa jebote,ona se zaljubi u svakoga,vijenča se pa se rastavi...milim,juhuuu,dali ona ima ono u glavi zvani mozak????? ja mislim ta je to njoj nepoznato.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare