To je to što me zanima!

Pamela Ramljak dobila glavnu ulogu i to u mjuziklu 'Jadnici'

Kad sam saznala da ću glumiti Fantine bila sam oduševljena. Biti dio tako velikog projekta je stvarno užitak. Na probama nam je izvrsno i opušteno, kaže Pamela
Vidi originalni članak

U Kavani Lisinski najavljeno je postavljanje mjuzikla 'Jadnici' u varaždinskoj Areni. Glavne uloge u mjuziklu dobili su Pamela Ramljak i Bojan Jambrošić. Producent mjuzikla, Vladimir Hoblajm, predstavio je redatelja Richarda Monteza te objasnio da na projektu radi dvjestotinjak volontera. Istaknuo je da će dvadesetak pjevača uz impresivnu kostimografiju i scenografiju publici predočiti najpoznatiji svjetski mjuzikl.

Osim Pamele i Bojana uloge u mjuziklu dobili su Kim Verson i Maxa Hozić.

- Velika mi je čast igrati glavnu ulogu u tako divnom mjuziklu kao što su 'Jadnici'. Kad sam saznala da ću glumiti Fantine bila sam oduševljena. Biti dio tako velikog projekta je stvarno užitak. Na probama nam je izvrsno, svi se već znamo od prije tako da nam je lako raditi zajedno. Atmosfera je odlična i jedva čekam premijeru - izjavila je Pamela Ramljak.

Međunarodno kazalište Cornerstone Arts Hrvatska trenutačno je u završnoj fazi priprema za 'Jadnike' koji će se premijerno odigrati u petak, 27. rujna u varaždinskoj Areni. 

Hrvatska verzija slavnog mjuzikla ima i humanitarnu notu. Organizatori osim publike žele obradovati i udomljenu djecu. U tu svrhu, izdvojeno je 1500 ulaznica koje će volonteri Foruma za kvalitetno udomiteljstvo prodavati na Špancirfestu i drugim prigodama. Od svake ulaznice koja je kupljena neposredno od volontera Foruma, 32 kune bit će odvojeno za božićne darove udomljenoj djeci udruge šire varaždinske regije.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 02.09.2013.

    Svaka čast na bilo kojoj humanitarnoj akciji za djecu. ALI: zašto ide samo 32 kune i to samo od karata prodanih od volontera na Špancirfestu? Ako je humanitarna kcija, zar ne bi onda trebao za tu svrhu ići KOMPLETAN novac, pod pretpostavkom da SVI, ali svi koji rade na projektu VOLONTIRAJU? To znači da nema onoga-morali smo platiti dvoranu ili morali smo platiti ovome ili onome?

  • ParlevuFranse 02.09.2013.

    Konacno prava uloga za Pamelu.

  • mysticone 01.09.2013.

    ona je pjevacica ko i moja baba breakdance plesacica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare