To je to što me zanima!

Pamela Ramljak o renoviranju stana u centru Zagreba: 'Ne znam zašto svi misle da selimo'

Pjevačica objavila video u kojem je otkrila da je kupila stan u centru Zagreba te uz to najavila radove i renovaciju za idući tjedan. Zbog toga su mnogi obožavatelji pomislili da se Pamela s obitelji seli
Vidi originalni članak

Stan u centru je mamin, a ja ću ga srediti i izdavati. Ako će nekome trebati za nekih pola godine, eto prilike. A znate koliko se veselim uređivanju, to mi je nešto najdraže odmah iza mog posla, i drago mi je da imam i tu mogućnost. Eto. Pusa svima, napisala je Pamela Ramljak na društvenim mrežama uz fotografiju sa suprugom Mladenom Salajsterom

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pjevačica objavila video u kojem je otkrila da je kupila stan u centru Zagreba te uz to najavila radove i renovaciju za idući tjedan. Zbog toga su mnogi obožavatelji pomislili da se Pamela s obitelji seli.

- Ne znam zašto svi misle da selimo.. Ovaj pogled mijenjati... NE, naravno - pojasnila je u najnovijoj objavi.

POGLEDAJTE VIDEO: STAN NA ZRINJEVCU Pamela Ramljak kupila stan u centru Zagreba pa pokazala u kakvom je stanju: Kreću radovi!

Inače, novi stan se nalazi na Zrinjevcu i, kako kaže, potrebna je potpuna renovacija od podova do stropa.

- Kreće avantura. Od sljedećeg tjedna radovi, pokazat ću vam svaku fazu. Slobodno ukradite koju ideju o uređenju i pratite postove. Jedva čekam - napisala je Pamela uz video zbog kojeg je i zbunila obožavatelje.

Stan ima mali balkon, te manju kuhinju i kupaonicu, ali zato ima visoke stropove koji su Pamelu oduševili te tri velike prostrane prostorije koje imaju pogled na ulicu.

- Već mi radi mašta, vjerujte mi, 300 na sat - uzbuđeno je rekla pjevačica koja jedva čeka da krene s renoviranjem.

POGLEDAJTE VIDEO: DOM IZ BAJKE SA SLAVICOM DE JONG

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 23.02.2022.

    Bez veze stan. Stropovi 5 metara visoki, isplativo zagrijati samo tako. Stolarija vrata, prozori iz 2. svjetskog rata, sigurno je zgrada stara preko 100 godina, energetska učinkovitost "Ž" kategorije. Ja da sada kupujem stan, ovo ne bih nikada kupio.... Ako je stvarno tako kako ljudi pišu da je mama poklonila, onda je OK i žena nema puno izbora nego baciti se u troškove preuređenja.

  • 23.02.2022.

    Ak voliš uređivati uredi i moj...o svom trošku naravno...

  • bombonijera 23.02.2022.

    Hvali se po netu kakav ima stan, odaje kako izgleda pa kad netko iskoristi fotke i provali im pitati će se jao kako to

Komentiraj...
Vidi sve komentare