To je to što me zanima!

Pamela u showu napravila špagu, publika oduševljena

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Iako je u srednjim godinama, Pamela je još gipka. Svojim seksipil pokazala je u američkom showu 'Ples sa zvijezdama' u kojem je napravila špagu
Vidi originalni članak

Glumica je u američkom 'Plesu sa zvijezdama' dokazala da je još u formi te da u srednjim godinama može napraviti špagu. Njome je završila svoju plesnu točku u showu i izazvala oduševljenje publike i žirija. Da im se uistinu svidio nastup Pamele Anderson (42) i njezinog plesnog partnera Damiena Whitewooda dokazale su ocjene žirija koje su bile najviše dosad. Nedavno su je producenti zabavnog showa pozvali na razgovor i zamolili da se prestane provokativno oblačiti. Navodno je prije nastupa trebaju opomenuti da odjene grudnjak i gaćice kako ne bi pokazala previše s obzirom na to da 'Ples sa zvijezdama' prate i djeca.

PAMELA DUŽNA DRŽAVI 2,6 MILIJUNA KUNA
Kalifornijski porezni ured objavio je kako je Pamela Anderson dužna državi 2,6 milijuna kuna. Glumica je tako ušla među 250 osoba koje državi nisu platile više od 530.000 kuna poreza. Pamela također duguje 6,3 milijuna kuna radnicima koji su radili na njezinoj novoj kući. Glumica demantira da ima financijskih problema.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 14.04.2010.

    a jel se uspjela odljepit? :))

  • saloma 14.04.2010.

    ma chuperak nisi me shvatila što sam htjela reći. mnogi kad gledaju u pamelu vide samo super tjelo i ljepo lice, ali ona zaista nema mozga. ima 42 godine, a još uvijek se ponaša kao kakva tinejđerica, pa čak su i neke tinejđerice odgovornije i više razmišljaju. a ona uz to ima i dva sina kojima je očigledno sreća što otac ima novca jer bi pored nje sigurno i gladovali.

  • Marlena_2 14.04.2010.

    pa bilo bi čudno da ona nije gipka :D predobro izgleda bez obzira na godine...

Komentiraj...
Vidi sve komentare