To je to što me zanima!

'Pamtit ću 2019. po svadbi s Milojkom, ali fali mi ljubavnik'

Otkrila je i što ju je privuklo kod Nemanje s kojim je prevarila svog supruga iako je obećavala vječnu ljubav. Broji dane do trenutka kada će ponovno ugledati svog ljubavnika
Vidi originalni članak

Milijana Božić (22) već neko vrijeme vara svog supruga Milojka Božića (74) s ljubavnikom Nemanjom Stamatovićem Žapcem. Sve se odvija pred kamerama u srpskom reality showu 'Parovi', ali prije nekoliko dana sve se promijenilo. Naime, Žapca su izbacili iz showa zbog bahatog ponašanja.

POGLEDAJTE VIDEO: 

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako je suprug Milojko nedavno izjavio kako se osjeća mlađahno, Milijana ne mari za to. Previše joj nedostaje ljubavnik o kojem mašta svakodnevno. 

U intervjuu za Alo, gospođa Božić otkrila je što očekuje od iduće godine, ali i kako podnosi razdvojenost od oženjenog umirovljenika. 

VIKALA JE I PLAKALA Milijana je neutješna: Žapca su izbacili iz 'Parova' jer je bahat

- Želim biti sretna i zdrava. To mi je najvažnije. Voljela bih da mi se još neke želje ispune, ali ih ne mogu otkriti. Znate kako kažu - onda se neće ostvariti. Nisam se nadala da će godina biti burna i uzbudljiva. Pamtiti ću je po svadbi s Milojkom iako više nismo zajedno. Bilo je divno i tog sam se dana osjećala poput prave princeze - otkrila je Miljana i dodala kako joj je 2019. godina bila odlična. 

Otkrila je i što ju je privuklo kod Nemanje s kojim je prevarila svog supruga iako je obećavala vječnu ljubav. Broji dane do trenutka kada će ponovno ugledati svog ljubavnika. Bez obzira što su oboje u braku, Milijana ne sumnja u njihovu ljubav, a novogodišnja želja joj je, između ostalog, i da se Žabac razvede. 

- Ne mogu točno reći u što sam se zaljubila, ali me privukla energija. Sve me kod njega pali. Kako priča, kako izgleda... Ništa na njemu ne bih mijenjala - otkrila je Milijana za Alo. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • pinökio-wien 31.12.2019.

    Ova se ozbiljno"pali" na starce...ja mislio ovaj prvi samo zezancija...

  • GLAS-RAZUMA58 31.12.2019.

    Pali ju kako prica i kako izgleda?! Ooo sunce malo...

  • 30.12.2019.

    Trebaju ubaciti nekog novog starkelju u show, Žabac bi sigurno dobio konkurenciju. Mala bi ga odmah prebolila

Komentiraj...
Vidi sve komentare