To je to što me zanima!

'Pao' haker koji je objavio slike golišave Scarlett Johansson

Christopher Chaney sumnjiči se za 26 slučajeva hakiranja, krađe identiteta i prisluškivanja poznatih osoba. Na njegovoj meti bila je i glumica Mila Kunis
Vidi originalni članak

Muškarca s Floride uhitili su zbog hakiranja mobitela i objavljivanja golišavih fotografija Scarlett Johansson (26) koje su nedavno preplavile internet. 

Riječ je o Christopheru Chaneyu (35) kojeg se sumnjiči za 26 slučajeva hakiranja, krađe identiteta i prisluškivanja.

Suočit će se s maksimalnom kaznom zatvora od 121 godine. 

U operaciji nazvanoj 'Hackerazzi' otkriveno je da je Chaney 'provalio' u mailove mnogih poznatih osoba. Preko njihovih šifri imao je pristup financijskim podacima, kao i popise kontakata preko kojih je dolazio do novih žrtava. 

- Ovo je veliko olakšanje za brojne njegove žrtve koje su prolazile kroz teška razdoblja upravo zbog ovakvih situacija - rekao je Steven Martinez, pomoćnik ravnatelja u FBI-ju. 

Haker je došao i do privatnih informacija te fotografija Christine Aguilere (30) i Mile Kunis (28). 


Idi na 24sata

Komentari 17

  • endorfin 29.10.2016.

    A koliko će godina dobiti Hillary Clinton ili nsa, cia i ostale spodobe koje nas svakodnevno hakiraju?

  • FloMasteric 13.10.2011.

    Christophere, hvala ti...da si u hrvatskoj, dobio bi novcanu kaznu u visini od cca. 500,00kn i taps po ramenu od suca...

  • p3rocro 13.10.2011.

    121 godinu za ovo? Pa oni nisu normalni... Oduzet čovjeku život zbog toga šta se nekoj glupači vidi guzica a zna i ona sama da bi se skinula gola bilo kad i bilo gdje za odredenu sumu novaca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare