To je to što me zanima!

'Pao' je prvi poljubac na farmi, no na pomolu je i velika svađa

LJUBAV JE NA SELU Nakon radnog dana uslijedila je večera na kojoj je 'pao' poljubac između Đurđice i Zvonimira. No romantika nije prisutna na svim farmama
Vidi originalni članak

Vrlo teške odluke su na leđima farmera i farmerica 'Ljubav je na selu'. U današnjoj epizodi gledatelji će se oprostiti od tri djevojke i jednog momka. Na farmi u Budislavcu, ljubav cvijeta. Zvonimir i Đurđica svoju vezu su začinili prvim poljupcem na romantičnoj večeri.

Dok se farmeri i farmerica na svojim farmama teškog srca opraštaju od jednog kandidata, jutro na farmi u Budislavcu pošteđeno je ovog teškog zadatka. Naime, pošto su se jedino Đurđica i Iva prijavile za farmera Zvonimira, veseli trojac svoj radni dan provodi u rasadniku među cvijećem. Nakon radnog dana uslijedila je romantična večera na kojoj je 'pao' poljubac između Đurđice i Zvonimira. Poslije teških odluka donesenih na farmama u Šenkovcu, Banovcima, Brdu Crikvenskom i Draču, vrijeme je za prve spojeve.

Neki farmeri su se odlučili na romantične večere, dok su drugi izabrali piknik ili vožnju vinskim cestama. No, romantika nije bila prisutna baš na svim farmama, netko je dobio 'jezikovu juhu'. Uz gitaru i dobro vino lako se zaborave oni bez kojih se može, no neke odluke djevojkama se baš i nisu svidjele. Velika svađa je na pomolu u novoj epizodi RTL-ova showa 'Ljubav je na selu'.

Idi na 24sata

Komentari 83

  • Đurđa_1 02.04.2013.

    Kada bi Đurđica imala25god.još bih i mogla nekako shvatiti njezine suze, ali u tim godinama ako hočeš privući pažnju onome tko ti je drag sigurno je da mu nečeš na tržnici kupovati gačice,prodavati kupus sa degutantnom parolom, a onda je morala cijelu noć plakati (jadna).Mislim da to nije način da nekoga privučeš,a što se tiće tolerancije i dogovora-da je ona to imala možda bi ostala u prvom braku.

  • Đurđa_1 01.04.2013.

    Poštovana, Vaš komentar na članak "Marinko se zabio bagerom u kuću kad je vidio kandidatkinje" se i dalje nalazi na prvoj stranici popisa komentara. Lp, Vaš admin.

  • dipsy2010 30.03.2013.

    Još ne znam nikoga u mojoj okolini da gleda ovu emisiju, a "gledanost" je veeeeelika. Nije mi jasno kako?

Komentiraj...
Vidi sve komentare