To je to što me zanima!

Pao prvi 'filmski' poljubac: Poljubili se Jelena i Josip

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Iako je Jelena pokazivala simpatije prema farmeru Antoniju, manekenka je smogla snage i poljubila Josipa. On je nakon poljupca rekao da je u šoku
Vidi originalni članak

Farmeri Josip i Jelena sakrili su se iza vrata štale u 'Farmi' . Nakon što su bili sigurni da su prekrili kameru, Jelena je smogla snage i povukla ga za ruku te se čuo zvuk poljupca.
- U šoku sam - rekao je Josip nekoliko minuta nakon poljupca. Jelena je nakon par minuta ponovno preuzela inicijativu i drugim poljupcem jasno dala do znanja što osjeća prema pjevaču. Manekenka je na 'Farmi' pokazivala simpatije i prema Antoniju Marušiću koji je nedavno izjavio kako bi joj napravio dijete.

AVA: SVIĐA MI SE JOSIP
Ava se ponovo zbližila s Brankom te joj priznala da joj se sviđa Josip. Mutti je u nevjerici rekla kako ne može vjerovati da joj to govori. Ona je objasnila kako ni ona ne može vjerovati te da je to vjerojatno rezultiralo nedostajanjem roditelja i Špire.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • marenda 21.05.2010.

    više kretena na jednom mjestu u životu nisam vidjela

  • MaliLuka 21.05.2010.

    \"Ava je u vezi sa Špirom\" Špiro odsviro

  • gallaz 21.05.2010.

    jadnie bice od ove jelene vec dugo nisam vidio. . . \"proslavila\" se izjavom da bi imala avanturu sa kranjcarom, glavni je organizator slavnog farma klana, bari ovog mulca antonia od prvog dana, place i glumi patnicu, sad jos i josip. e jela jela. . .

Komentiraj...
Vidi sve komentare