To je to što me zanima!

Pao strastveni poljubac između Monike i Jovane: 'Volim te...'

Monika je kolegama otkrila kako je Jovanu nakon samo deset dana druženja zavoljela te kako ni sama nije očekivala da će ju neka osoba osvojiti u tako kratkom razdoblju
Vidi originalni članak

Stomatologinja Monika Horvat (28) ne prestaje šokirati gledatelje svojim ponašanjem u kontroverznom showu 'Zadruga'. Nakon što je otkrila kako ju privlače i žene, Hrvatica je utjehu pronašla u reality zvijezdi Jovani Tomić poznatijoj kao Matora. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Već danima izmjenjuju nježnosti pred milijunima gledatelja, a nedavno je pao i prvi strastveni poljubac. I dok neki komentiraju kako je njihov odnos dio taktike, drugi pišu kako izgledaju jako zaljubljeno. 

Monika je kolegama otkrila kako je Jovanu nakon samo deset dana druženja zavoljela te kako ni sama nije očekivala da će ju neka osoba osvojiti u tako kratkom razdoblju. 

Obitelj i prijatelji ne podržavaju njihov odnos, a na društvenim mrežama već su krenule 'špekulacije' kako je sve dio reality igre. 

STOMATOLOGINJA IZ HRVATSKE Monika prije ulaska u 'Zadrugu' snimila vruće scene s bivšim...

- Monika ne voli žene. Bila je u vezi samo s muškarcima. Sudeći po videosnimkama i dokazima, Monika je nagovorena da ovo radi zbog realityja. Matora ju pljuje iza leđa, a ona priča samo u šiframa. Svi dokazi će isplivati na površinu. Žalosno je da se preko njezinih leđa igra igra - napisala je Monikina prijateljica.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • chelseaMG 20.09.2020.

    Zadruga: il vodis ljubav il rat. Bolje nego da se svadjaju s ostalim stanarima

  • 17.09.2020.

    hm... jel ta Jovana možda glumila u "Munjama"?

  • Queen2 16.09.2020.

    Monika Monika Monikaaa....

Komentiraj...
Vidi sve komentare