To je to što me zanima!

Paparazzi snimili Selenu Gomez u neprepoznatljivom izdanju, izgledom je zabrinula fanove

Pjevačica je oduvijek vješto izbjegavala glamur i svijetla Hollywooda kao i crveni tepih, ali ovog puta fotografirali su je prilikom proslave Dana neovisnosti
Vidi originalni članak

Neprepoznatljiva pjevačica Selena Gomez (22) iznenadila je pratitelje i obožavatelje na nedavnoj proslavi američkog Dana neovisnosti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Fotografije paparazza izazvali su velik broj komentara spomenutih obožavatelja, a svi su se složili da Selena uživo ne izgleda niti približno kao na društvenim mrežama.

- Ovako je izgledala i nakon prekida s Justin Bieberom. Vidi se da nije u dobrom psihičkom stanju - jedan je od komentara.

- Nisam ju prepoznala. Strašno. Ova djevojka nema veze s onom na Instagramu. Uništila je izgled, a bila je predivna - piše u drugom komentaru.

SUPER BOJE U jarkim bojama: Selena Gomez osmislila je kolekciju badića

Inače pjevačica nikada nije voljela glamur i pozornost Hollywooda te je oduvijek vješto izbjegavala crveni tepih.

Ona je bila u vezi s pjevačem Justinom Bieberom osam godina, a vezu su obilježili brojni skandali i prevare, čak su i zaruke raskinuli nakon brojnih svađa.

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • bree77 07.07.2021.

    za curu se zna da ima hrpu zdravstvenih problema što može rezultirati ovakvim natečenim izgledom,ako se ne varam lupus,često je u bolnici i ovo nije za čudit se

  • iiiih 07.07.2021.

    Dajte nam sliku od bacicke nives ili knorr, ono da ih netko slika bez namjestanja i fotosopiranja

  • Bocwanna 07.07.2021.

    Selen.. Amonijak, Natrijev oksid, Sumpor., Copa America , Arizona, Maryland, Nairobi, Adis Abeba, Houston, Botswana, Niger, Islamabad,

Komentiraj...
Vidi sve komentare