To je to što me zanima!

Papirnate narukvice sa suđenja Deppa i Heard na internetu se prodaju za čak 35 tisuća kuna

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Narukvice za pristup sudnici u kojoj su se odvijala ročišta bivših holivudskih supružnika prodaju se po cijenama od 50 do 5 tisuća dolara
Vidi originalni članak

Svi koji su prisustvovali suđenju  Johnnyja Deppa (58)  i Amber Heard (36) dobili su narukvicu za pristup sudnici. Nakon suđenja mnoge od njih sada su se našle na prodaji po vrtoglavim cijenama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Cijena narukvice na internetu sada se kreće od 50 dolara pa čak do visokih 5 tisuća dolara što je približno 35 tisuća kuna.

Glumica i glumac upoznali su se 2009., a bili su u braku od 2015. do 2016. godine. Suđenje za klevetu traje od travnja, a porotnici su saslušali ukupno više od 100 sati svjedočenja. Čuli su desetke svjedoka, uključujući i svjedočenja Johnnyja i Amber. 

Porota je utvrdila da su optužbe Amber Heard u Washington Postu bile zlonamjerne te Deppu dodijelila 10 milijuna dolara odštete i 5 milijuna dolara kaznene odštete.

RASKOŠAN ŽIVOT GLUMCA Depp je bio na rubu bankrota, 'bacio' 650 milijuna dolara na stanove, vile, privatni otok...

Međutim, Amber je dobila protutužbu za klevetu i dobila 2 milijuna dolara jer je bila kleveta to kad je Johnny optužio Amber i njezine prijatelje da su smislili priču za policajce pod vodstvom njezina odvjetnika i publicista. Porota je vijećala oko 14 sati. 

POGLEDAJTE VIDEO: SVEKRVA NAPALA SNAHU U NOVOM SHOWU ’TKO MI BOLJE KUHA?’

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 05.06.2022.

    Triba bit budala pa kupit..Iman i ja majicu iz 72,hoće ko kupit. 🤣

  • 04.06.2022.

    Kao kako sam i rekao. Običan marketinški trik.

Komentiraj...
Vidi sve komentare