To je to što me zanima!

Paris Hilton ponovno slobodna: 'Sve se događa s razlogom...'

Vjeruješ lažima tako da bi eventualno naučio vjerovati jedino sebi. Nekada se dobre stvari raspadnu kako bi se bolje mogle spojiti, citrala je Paris u objavi Marilyn Monroe
Vidi originalni članak

Iako se dugo nagađalo da je veza Paris Hilton (37) i glumca Chrisa Zylka (33) u krizi, sada je prijatelj para to i potvrdio. Iako su bili zaručeni skoro godinu dana, više nisu zajedno, piše TMZ. 

- Prekinuli su prije nekoliko tjedana. Veza je napredovala vrlo brzo i Paris je shvatila da joj to ne odgovara - ispričao je prijatelj. 

Javnost je prvi put saznala za njihovu vezu prošle godine, a već za Novu godinu Chris je zaprosio Paris. Na njezinoj ruci zasjajio je prsten vrijedan dva milijuna dolara, odnosno 12 milijuna kuna. 

- Prsten je tako lijep i sjajan. Tresla sam se kada sam ga stavila. To je najljepši prsten koji sam ikada vidjela - rekla je Paris tada. 

Iako još nitko od njih dvoje nije komentirao prekid, Paris daje 'naznake' toga. 

- Ono što ju je učinilo jakom je, unatoč milijun stvari koje su ju povrijedile, nije o ničemu pričala osim o sreći - napisala je manekenka na društvenim mrežama. 

- Vjerujem da se sve događa s razlogom. Ljudi se mijenjaju stoga moraš naučiti pustiti ih. Stvari se pogoršaju kako bi ih cijenio kada su dobre. Vjeruješ lažima tako da bi eventualno naučio vjerovati jedino sebi. Nekada se dobre stvari raspadnu kako bi se bolje mogle spojiti - citirala je Paris u sljedećoj objavi Marilyn Monroe. 

Meghan Markle mora sudjelovati u bizarnim običajima kraljevske obitelji: Vagat će se prije i poslije blagdanske večere?!

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 20.11.2018.

    njoj za par mjeseci veza završi...ne može pronaćisrodnu dušu

  • pero2465 20.11.2018.

    .. i još nije našla onog pravog,,,

  • NivesG 20.11.2018.

    Velika je lista onih koji su bili u njoj...

Komentiraj...
Vidi sve komentare