To je to što me zanima!

Paris Hilton pozirala sa sinčićem Phoenixom: 'Moje cijelo srce...'

Milijunašica i suprug dijete su dobili uz pomoć surogat majke, a Paris je izjavila i kako je zamrznula 20 embrija te da želi imati i curicu
Vidi originalni članak

Paris Hilton (41) šokirala je obožavatelje nakon što je krajem siječnja objavila kako su ona i suprug Carter Reum (41) postali roditelji. U utorak je iznenadila novom objavom.

- Moje cijelo srce - napisala je u opisu pozirajući sa sinom i raznježila pratitelje.

'MLADOST - LUDOST' Paris Hilton o objavljenoj snimci seksa s bivšim dečkom iz 2001. 'Osjećala sam se posramljeno'

- Koliko je sladak; Da se rastopiš; Prekrasni ste; Tako lijepo - pisali su joj ispod fotografije.

Inače, Paris i suprug Carter sina su dobili uz pomoć surogat majke, a nazvali su ga Phoenix Barron Hilton Reum. Krajem veljače objavili su prvu fotografiju sina, na kojoj su bili i novopečeni roditelji.

 

Poznata milijunašica nedavno je otkrila da je zamrznula 20 embrija, pa rekla da je svaki dečko i da se nada kako će jednom imati curicu.

- Kako smo se odlučili za medicinski potpomognutu oplodnju, u sedam postupaka napravili smo svoju bazu s dvadeset zamrznutih embrija, koji su nevjerojatno, ali istinito, svi muški. Kako želim djevojčicu, nastavljamo dalje, pa s velikim uzbuđenjem čekamo rezultate posljednjeg postupka - izjavila je jednom prilikom Paris za Glamour.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • _Varešak_ 04.04.2023.

    Lijepo dite, manu nu pojubim.

  • Vjevegrica 04.04.2023.

    kakva mama? toliko je voljele/željela dijete da nije u stanju riskirati koju kilu viška koju bi i onako skinula za max dva tri mjeseca.izopačeno

  • 04.04.2023.

    "Umjetnicke" fotke.

Komentiraj...
Vidi sve komentare