To je to što me zanima!

Paris Hilton snimala novi spot u seksi sado-mazo kostimima

Platinasta plavuša s tamno našminkanim očima i žarko crvenim usnama u crnom kompletu donjeg rublja izgleda poput prave domine. Zadovoljna je s novim videom
Vidi originalni članak

Nasljednica i poduzetnica radi 'punom parom', tek što je u srijedu u Los Angelesu završila snimanje spota za pjesmu 'High Off My Love', u četvrtak je počela snimati i spot za pjesmu 'Come Alive'.

Paris Hilton (33) s obožavateljima je podijelila i 'fotke' sa snimanja prvog spota u kojemu nosi čak pet seksi kostima od crne kože s vezicama, trakicama i ogrlicama, nalik sado-mazo kostimima. S tamno našminkanim očima i žarko crvenim usnama u kombinaciji s njenom platinasto plavom kosom, u crnom kompletu donjeg rublja Paris izgleda poput prave domine. 

- Tako sam sretna s onim kako je sve završilo. Tako seksi i zabavno. Jedva čekam da ga vidite - napisala je ponosna Paris na Twitteru na kojemu je i zahvalila svima koji su radili na spotu za pjesmu 'High Off My Love'.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Galeb i ja 27.06.2014.

    I koliko novih pornica uz to ?.

  • MajaDoJaja 27.06.2014.

    Bila je lijepa, ostavila me bez daha...al kad je skinila puder umro sam od straha......Stari moj, nit *ebi, nit kući dovedi!

  • borelee008 27.06.2014.

    izgleda kao da radi na ulici za ''farbanje jaja''

Komentiraj...
Vidi sve komentare