To je to što me zanima!

Paris objavila bizarnu fotku s ocem Michaelom Jacksonom

Ovo me šokiralo na sekundu. Stvarno sam pomislio da je otac s tobom, komentirali su obožavatelji kralja popa kojima se svidjela fotografija dok su drugi negativno reagirali
Vidi originalni članak

Mislim da je u redu sanjati o tome kako bi bilo lijepo imati roditelje, pa čak i ako je to uređena fotografija koju mogu gledati, rekla je Paris (20), kći pokojnog pjevača Michaela Jacksona. Glumica je na društvenoj mreži objavila idiličnu fotografiju sebe s roditeljima, 'kraljem popa' koji je preminuo u lipnju 2009. i majkom, medicinskom sestrom Debbie Rowe (59). 

LJUBAV NEMA GRANICA Michael Jackson bi se ponosio kćeri Paris zbog veze s Carom

Trojac se na fotografiji grli, a majka je 'namontirana' iz mlađih dana. Objava je ubrzo izazvala reakcije brojnih obožavatelja pokojnog pjevača. Neki su ju pohvalili da je stvarno dobro montirala u Photoshopu 'sretnu obitelj'. 

BEZ DLAKE NA JEZIKU Producent Jones: Mnogi hitovi Michaela Jacksona su plagijati

- Ovo me šokiralo na sekundu. Stvarno sam pomislio da je otac s tobom - komentirali su. Dodali su kako su bili slomljeni nakon njegove smrti te da im je žao što nije uspio imati zakazane koncerte prije smrti. Drugi fanovi su negativno reagirali na Parisinu objavu. 

- Ovo je jezivo. Ne mogu vjerovati - istaknuli su. Nije jasno zašto je Paris napisala da nema majku, iako su godinama u lošem odnosu otkad se Debbie dobrovoljno odrekla svojih roditeljskih prava na glumicom i njezinim bratom Michaelom Josephom (21) tijekom brakorazvodne parnice 1999. s 'kraljem popa'. 

ODUSTALA OD ŠKOLE Paris: Prihvatila sam slavu jer tako mogu pomagati ljudima

Medicinska sestra je pokušavala vratiti skrbništvo 2004. kada se pjevaču sudilo za zlostavljanje djece na kojem je oslobođen te je dobila pravo da samo osam sati vidi djecu svakih 45 dana. Novi problem za odnos Debbie i Paris je nastao 2013. kada je mlada glumica saznala da joj Michael nije pravi brat te je pokušala počiniti samoubojstvo. 

- Moja kći je tražila da se zahvalim svima vama na molitvama i potpori. Ona je jaka kao njezin otac - rekla je medicinska sestra nakon tog incidenta. Tri godine kasnije Paris je majku prestala pratiti na društvenim mrežama što je nju toliko zaboljelo da je sve komentirala. 

- Jedan od najtužnijih stvari u ovom svijetu je vidjeti kako dijete odrasta mrzeći jednog od svojih roditelja jer znaju samo jednu stranu priče - požalila se Debbie. 

U TOPLESU Bez grudnjaka: Paris Jackson je pokazala svoje nove tetovaže

Idi na 24sata

Komentari 13

  • RafaelaCDPJRO 30.04.2018.

    Jaoo kako ljudi moguu biti glupi paa to nisu istine...fanovi photoshopiraju nju i njezinog oca jer znaju koliko joj fali...

  • _Q_ 12.04.2018.

    Marko Grubnić svakodnevno objavljuje bizarne fotomontaže, pa što?

  • Brooklyn77 12.04.2018.

    lipa je..ali izgleda sa tim jeftinim tetovazama tako plisnjavo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare