To je to što me zanima!

Paris se skinula u reklami i našla novog dečka u Parizu

Paris Hilton se slikala gola kako bi reklamirala vlastitu liniju šampanjca. U Parizu je pak našla dečka s kojim je bila na večeri, a poslije i u hotelu
Vidi originalni članak

Paris Hilton (26) je cijelom nizu svojih poduzetničkih avantura dodala i vlastitu liniju šampanjca. Nasljednica, koja je bila u zatvoru jer je vozila pijana, odlučila je sama reklamirati svoj alkohol. Slikala se obojana u zlatno kako puže kroz pustinju Mojave. Uz to što je našla novi izvor zarade odlučila je posjetiti i Pariz. Tamo je večerala s nepoznatim muškarcem u restoranu Costas. Nakon što su pojeli, zajedno su se zaputili prema obližnjem hotelu. Izgleda da je nasljednica ljubavne probleme odlučila riješiti onom 'klin se klinom izbija'. Naime, prošli tjedan je izazvala incident kada je u noćnom klubu pokušala ponovno osvojiti svog bivšeg dečka Stavrosa Niarchosa. Nasljednik grčkog brodovlasnika se uopće nije obazirao na nju, a Paris je navodno i odalamila jednu ženu koja se 'usudila' pričati s njim. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • blacky19 12.12.2007.

    Ne zanima me ona uopce. Sve sto zena zna radit je skidat se za pare, a netko takav uopce (bar po meni) ne zasluzuje nikakav natpis ili clanak u novinama.

  • sined 12.12.2007.

    pa zena uopce nije zgodna, zanimljivo Paris nasla decka u Parizu

Komentiraj...
Vidi sve komentare