To je to što me zanima!

Partner A. Vuice u 'Parovima': Nedavno sam imao spolne uši

Pjevačica se nedavno vratila u show 'Parovi'. Njezin partner ukućanima je priznao da je prije nekoliko mjeseci imao stidne uši i da je mislio da će poludjeti, piše Puls
Vidi originalni članak

Partner Alke Vuice iz showa 'Parovi' ukućanima je priznao da je prije nekoliko mjeseci imao spolne uši, piše srpski Puls.

- Nisam mogao vjerovati da se spolne uši mogu dobiti u 21. stoljeću. Toliko me je svrbjelo da sam mislio da ću poludjeti - rekao je Ivica Štorić u showu.

Na pitanje ukućanke Sonje Kocić kako to izgleda, Ivica joj je rekao da su to malene, jedva vidljive bube, koje gmižu kao maleni paukovi.

- Doktor je rekao da moram sve obrijati i tako sam se riješio tih napasti. Bilo je grozno - rekao je Ivica.

Pjevačica se nedavno vratila u show nakon što ga je napustila u dogovoru s producentima jer je imala problema s dokumentima. Alka i Ivica već su nakon četiri nepuna dana pobjegli iz vile u kojoj su smješteni sudionici srpskog showa.

- Alka i njen partner pobjegli su iz vile. Nisu mogli bez seksa. Pokazali su kako nisu dio jet-seta. Vlasnica vile će odlučiti što će biti s njima, ali zbog ovoga će im se sigurno smanjiti iznos glavne nagrade - rekao je tada ukućanima butler Pavle.

Dok su bili u vili, Alka i Ivica cijelo vrijeme su se svađali, a njega je najviše smetalo njeno hrkanje zbog kojeg nije mogao zaspati.

- Kako si glup. Bolje da si me primio za sise, onda bi zaspao - odgovorila mu je tada Alka.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • angelos 03.02.2012.

    hahaha...našla si je idealnog muškarca...jedan "biser" veći od drugoga...hahahaha

  • Asterix 03.02.2012.

    Odvratno ! Fuj !

Komentiraj...
Vidi sve komentare